Pentru ea

#genti manier #geanta piele #geanta birou # geanta office #genti elegante #geanta

5 genti office perfecte pentru fiecare zi la birou

Ne impartim zilnic intre birou, cumparaturi si casa, eventual cu mici opriri in oras, la o cina romantica sau un cocktail cu prietenele. Suntem pe fuga de dimineata pana seara si trebuie sa fim mereu in forma. Asa ajungem sa purtam cu noi in geanta un intreg arsenal, de la laptop, telefon si agenda, la trusa de farduri si chiar haine de schimb. Toate intr-o singura geanta.

Cum face insa fata unei zile cu activitati atat de diverse aceeasi geanta? Alegerea ei este foarte importanta. Geanta trebuie sa raspunda tuturor nevoilor zilei, dar trebuie sa fie in acelasi timp si moderna si eleganta. In acest scop, manier.ro a lansat o gama de genti din piele office de diferite modele si culori, astfel incat alegerea sa fie cat mai simpla cu putinta.

Geanta din piele grena

Mini-servieta din imagine te duce cu gandul la gentile de scoala din copilarie. Are un aspect retro atat datorita formei, cat si a culorii si a cataramei supradimensionate de pe fata. Este o geanta potrivita unei tinute business, perfecta pentru o femeie activa, care alearga intre intalniri de afaceri si sedintele de la birou. Este proiectata cu trei compartimente, astfel incat sa te poti organiza cat mai bine si sa ai totul la indemana. Geanta este incapatoare, putand tine in ea atat laptopul, cat si dosarele cu documente.

Se poate opta pentru aceeasi varianta de geanta, insa pe culoare galbena. Nuanta puternica confera viata chiar si celor mai anoste tinute casual si business. Geanta reprezinta un accesoriu inteligent, calitativ datorita materialului natural, fiind realizata din piele 100%. Mini-servieta poate fi purtata in mana sau pe urmar, avand si curea detasabila.

Geanta in doua culori

O geanta foarte moderna, care imbina stilul elegant cu cel practic, este acest model in doua culori gri inchis si bej. Geanta este incapatoare si foarte comoda, putand fi purtata atat in mana, cat si pe umar. Este utila atunci cand trebuie sa porti dupa tine gadgeturi, incarcatoare, trusa de farduri. Fabricata in Italia, geanta prezinta garantia calitatii, fiind realizata din piele naturala. Are o structura usor rigida ce determina forma fixa a gentii. Are un compartiment principal, un buzunar croit pe interior care se inchide cu fermoar si un altul mai mic pentru telefonul mobil.

Geanta din piele albastra

Tot o geanta tip servieta este si cea din imagine. Realizata intr-o nuanta gri-albastrui, usor adaptabila oricarui tip de tinuta smart business, geanta este perfecta pentru femeia activa, care trebuie sa poarte dupa ea laptopul, dar si documente. Are doua compartimente principale separate de un compartiment mediu cu fermoar. Aceasta geanta tip servieta poate fi purtata in mana sau pe urmar, avand si o curea detasabila.

Geanta cu imprimeu floral



O varianta interesanta este geanta din piele alba cu imprimeu floral. Are o structura rigida, ceea ce inseamna ca isi pastreaza forma, la fel si bunurile care se afla in ea. Tocmai datorita faptului ca este viu colorata completeaza perfect o tinuta office ceva mai sobra. Geanta este foarte bine compartimentata, asigurandu-ti tot confortul de care ai nevoie.
 

Geanta maro tip servieta

Acelasi model de geanta poate fi comandat pe site-ul manier.ro pe nuanta maro. Geanta are si un buzunar exterior pentru tableta, inchis cu fermoar si dublat cu un clips metalic argintiu. Materialul este si in acest caz piele naturala 100%.

Produsele manier.ro pot fi comandate online. Livrarea se face in 24 de ore, iar in functie de modelul comandat poti beneficia de reduceri consistente de pret, dar si de transport gratuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare