Pentru ea

#atelier pantofi # pantofi romania # botine office # botine casual # mishka # tinuta office #botine

5 botine pentru o primavara racoroasa

Vremea buna se cam lasa asteptata, dar parca nici cizmele de iarna nu-si mai au locul in garderoba de primavara. Cum insa nu este inca vremea de pantofi, iata un compromis stylish care te va scoate in evidenta: botinele. 

Botine pentru birou

Cu varful taiat sau nu, modelele office pot intregi cu succes o tinuta de birou sau o intalnire de afaceri. Combinatia de materiale este una tare eleganta, mai ales cand tinuta este intregita de un sacou intr-o culoare asemanatoare. 

Botine vesele cu care iesi in evidenta

Casual friday? O iesire mai pretentioasa? O tinuta cuminte? Putina culoare iti poate metamorfoza tinuta. Nu te feri de culorile vesele, de primavara, sunt cele mai potrivite pentru o zi mohorata. Le poti purta la o little black dress, la un pantalon tigareta sau la o fusta creion. 

Botine in culori neutre pentru o tinuta eleganta

Culorile neutre, in tonuri deschise se integreaza de minune in peisajul primavaratec. Fie ca le vei purta cu o rochie inflorata, la jeansi sau impreuna cu o rochie rosie, acest model se potriveste perfect zilelor insorite, dar inca racoroase. 

Botine pentru petrecere

Varful ascutit, formele decupate, indrazneala sunt atributele obligatorii pentru o seara cand nu vrei sa ai o tinuta nici prea cuminte, dar nici prea iindrazneata. Sugereaza ca esti o femeie puternica, careia nu-i este teama sa experimenteze, asa ca le poti purta alaturi de un accesoriu animal print. Tocul comod, dar sexy te ajuta sa dansezi toata noaptea. 

Pentru zilele cand... nu ai chef. Decat de plimbare! 

Cand iesi cu prietenele, la shopping sau la o plimbare in parc, cand este casual friday la birou sau cand pur si simplu nu ai chef sa porti tocuri nu inseamna ca trebuie sa adopti o tinuta anosta. Micile detalii fac diferenta, asa ca o pereche de astfel de ghete te vor face sa arati bine si sa te simti bine. Poarta-le cu o camasa denim, cu o fusta in pliuri si vei vedea cate priviri invidioase atragi! 

Fotografiile si botinele prezentate apartin brandului Mishka, un brand romanesc aflat in plina ascensiune. Toate produsele (incaltaminte si genti) sunt executate la comanda, manual, din piele naturala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare