Pentru ea

#in #stil feminin #bluza de in #bluza racoroasa #bluza sic

5 bluze de in sic si racoroase

Inul ramane si vara aceasta in tendinte, asa ca nu ezita sa iti achizitionezi obiecte vestimentare din aceasta tesatura. Bluzele de in sunt la mare cautare in acest sezon, deoarece te apara de caldura inabusitoare si iti dau si un aer sic, elegant. Iile se numara printre obiectele vestimentare care au revenit in forta inca de anul trecut si le-au cucerit chiar si pe vedetele de peste Ocean. Cusaturile fine ale acestora si lejeritatea, dar si racoarea pe care o ofera iile sunt de neegalat. Iata cateva modele de ii si cum poti sa le porti:


1. Iile cu pantaloni scurti

Daca vrei sa faci o plimbare in toiul zilei, ia este una dintre cele mai racoroase si lejere bluze. O poti combina cu o pereche de pantaloni scurti si o pereche de sandale joase. Astfel, iti vei crea o tinuta sic, care te va scoate din multime si iti va da un aer special.



 

2. Iile elegante

Daca vrei sa iti creezi o tinuta de zi mai eleganta, poti sa optezi pentru ie cu maneci bufante si lungi. O poti combina cu o pereche de pantaloni pana sau o pereche de pantaloni cu imprimeuri florale, noncolor. Poti asorta la aceasta tinuta o geanta tridimensionala, viu colorata, care sa iti dea un aer fresh, si o pereche de sandale cu platforma.


3. Ia cu fusta creion

Pentru o petrecere eleganta, ia te poate salva din nou. Iti poti crea o tinuta incantatoare combinad o ie cu maneci largi si cu putin decolteu cu o fusta creion cu talie inalta. Cu siguranta vei atrage toate privirile asupra ta si vei fi apreciata pentru tinuta inedita. Iti poti completa vestimentatia cu o geanta plic, micuta, si o pereche de pantofi stiletto negri.


4. Ia cu blugi

Iile sunt obiecte vestimentare foarte versatile, cu ajutorul carora iti poti crea orice tip de tinuta. Pentru o petrecere intre prieteni, poti fi foarte sic daca combini o pereche banala de jeansi cu o ie transparenta si o pereche de pantofi colorati.


5. Ia si pantalonii de piele

Pentru firile mai indraznete, ia poate fi combinata si cu o pereche de pantaloni de piele, lungi sau scurti, si o pereche sandale cu toc de lemn sau platforma.



Sursa foto: beautyandrecipe.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare