Pentru ea

#palarie #flori #mireasa #diadema #coronite #alternative voal #voal mireasa #diadema retro #nnunta

5 alternative pentru voalul clasic de mireasa

Ofertele in ceea ce priveste rochiile si accesoriile pentru mirese au cunoscut o tendinta continua de modernizare. Daca pana nu de mult, voalul era unul dintre accesoriile cele mai importante ale miresei, astazi acesta si-a pierdut din importanta. Multe dintre tinerele mirese renunta la voalul traditional pentru accesorii mult mai extravagante, care le dau un aer mult mai sic.

Iata cateva dintre alternativele pe care le ofera creatorii de moda pentru voalul clasic de mireasa:


1. Palariile cu plasa

Daca ai o rochie simpla, cu cusaturi fine, fara alte accesorii, poti sa dai o nota de extravaganta si plus valoare tinutei tale cu o palarie cu forme asimetrice si plasa. Iti va da un aer elegant si te va scoate in evidenta, mai ales daca esti o fire nonconformista, deschisa catre nou.


2. Florile

Pentru o fire mai romantica si visatoare, cu siguranta florile sunt un accesoriu indispensabil pentru tinuta din ziua nuntii. Totusi, inainte de a alege un accesoriu in forma de floare, trebuie sa tii cont si de tipul rochiei de mireasa. Aceste accesorii merg foarte bine cu o rochie de tip spaniol cu multe volanase, deoarece daca optezi pentru voalul clasic, acesta iti va incarca si mai mult tinuta.


3. Diademele late, incrustate cu pietre

Pentru miresele care opteaza pentru o rochie de mireasa cu elemente din dantela, o altenativa ideala pentru voalul traditional ar fi diademele mai late cu pietre pretioase. Acestea vor da o nota de eleganta subtila tinutei si merg perfect cu un coc lejer.


4. Diademele retro

Cum stilul anilor '50 este in mare voga, poti alege o rochie de mireasa din dantela, ivoire, care se te duca cu gandul la eleganta vremurilor de demult. Aceasta rochie o poti accesoriza cu o diadema retro, pe care sa o porti pe o parte si care merge perfect cu o coafura simpla, precum un coc bine strans la spate.


5. Coronitele boho-chic

Daca esti pasionata de moda pariziana si vrei sa dai un aer sic si sarmant rochiei tale de mireasa, ar fi ideal sa alegi o coronita boho-chic pe care sa o pui peste un voal clasic simplu.



Sursa foto: veilandmore.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului