Pentru ea

#stil #tendinte primavara 2012 #haine primavara 2012 #tinute primavara 2012

5 achizitii chic pentru primavara 2012

Ce perioada mai fericita de a face achizitii minore si de efect pentru garderoba ta poate exista, decat stralucitoarea primavara? Detaliile fac intotdeauna diferenta, motiv pentru care o pereche de ochelari de soare chic sau o capa protectoare in fata ploii iti pot aduce un sarm impresionant in tinute.

Anul 2012 inseamna, pentru iubitoarele de moda de pretutindeni, curaj, expresivitate, culoare si ansambluri vestimentare care spun o poveste. Iata cateva exemple de achizitii chic pe care sa le introduci in arsenalul personal in aceasta primavara.

1. Ochelari tip Hollywood

Stilul vintage influenteaza puternic stilul ochelarilor anul acesta. Achizitioneaza un astfel de accesoriu intr-un model "ochi-de-pisica", tipic scenei retro de la Hollywood, cu rame inedite, sculptate in forme iesite din comun si colorate in umbre si contraste pamantii.



foto : ivstatic.com

2. Tenisi cu design neasteptat

Anul acesta, nu forma si structura incaltamintei sport trebuie sa se inscrie in sfera neobisnuitului, ci design-ul lor neasteptat. Inspira-te din modelul original disponibil in cea mai noua colectie a brandului international Be & D, tenisi albi imprimati cu sablonul unor pantofi cu toc cui, roz aprins. La sfarsit de saptamana, sunt ideali pentru a fi purtati cu fuste sau pantaloni.



Foto: ivstatic.com

3. Blugi ruginii

Pippa Middleton a fost surprinsa recent purtand o pereche de blugi ruginii, care flateaza orice silueta si respecta cele mai fierbinti tendinte ale primaverii.



Foto: ivstatic.com

4. Esarfa cu imprimeu rosu coral

Actrita Jessica Alba s-a afisat in public cu o esarfa superba cu imprimeu rosu coral - bej, inspirata din motivele traditionale indiene. Semnificatia asocierii acestor culori placute este pozitivitatea karmei.




Foto: ivstatic.com

5. Capa protectoare

Stii cat de neplacut este sa arati mai mult decat banal intr-o zi ploioasa, cand tinuta frumos calcata cu o seara inainte arata ca un burete de vase. Poti scapa de acest inconvenient cu ajutorul unei cape colorate in oranj si rosu coral, doua culori vedeta in aceasta primavara, care te protejeaza eficient impotriva umiditatii si te ajuta sa arati fabulos, chiar si in mijlocul unei furtuni.




Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului