Pentru ea

# stil frantuzesc #stil #stil feminin

4 trucuri pentru un stil chic, ca de frantuzoaica

Frantuzoaicele au un farmec si o atitudine aparte, iar stilul lor vestimentar, boem si rebel, este primul lucru care iti vine in minte atunci cand vorbesti despre moda franceza. Nu trebuie sa te plimbi pe Champs Elysees si nici sa colinzi magazinele pariziene pentru a te imbraca la fel ca o frantuzoaica.

Invata cateva trucuri pentru a afisa un look clasic de inspiratie franceza.


1. Mizeaza pe simplitate

Frantuzoaicele prefera sa se imbrace elegant. Piesele lor vestimentare sunt croite dupa linii simple si curate, fiind usor de purtat. Frantuzoaicele detesta paietele, imprimeurile sau franjurile, considerand ca aceste elemente distrug tinuta.

Machiajul va completa aromnios imaginea de ansamblu, alaturi de coafura, care este la fel de importanta. Nu-ti incarca parul cu produse cosmetice si lasa-l sa casa lejer pe umeri. Parul scurt este la fel de seducator, daca este bine ingrijit si sanatos.


2. Fii atenta la detalii

O tinuta banala poate arata chic daca alegi accesoriile potrivite. Intocmai ca o frantuzoaica, poarta genti supradimensionate, pantofi cu toc cui si completeaza-ti tinuta cu o esarfa matasoasa. Citeste reviste de fashion si aboneaza-te la blogurile de stil, pentru a descoperi si a-ti insusi cateva mici secrete. Pentru a intelege esenta modei franceze ai nevoie sa analizezi si alte aspecte, cum ar fi manichiura, pedichiura si parfumul (neaparat de calitate).


3. Investeste in piese-cheie

Indiferent de tendintele de sezon, exista cateva piese vestimentare care nu se demodeaza si iti dau un aer chic. Pentru un stil "autentic" frantuzesc nu trebuie a iti lipseasca din sifonier o camasa alba, o rochie mini neagra, o fusta creion, o pereche de jeansi evazati, o pereche de pantofi negri cu toc, o esarfa rosie si ochelarii de soare eleganti.

Combina piesele vestimentare dupa inspiratie de moment si lasa-ti amprenta personala asupra tinutei.


4. Aranjeaza-te, indiferent de situatie

O frantuzoaica arata mereu ca si cum abia a fost scoasa din cutie, indiferent ca merge la opera sau la piata. Incearca si tu sa acorzi mai multa importanta modului in care te aranjezi din casa si, chiar daca te duci pana la magazinul din colt, renunta la trening si adidasi.

Sursa foto: thewalkmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare