Pentru ea

#piele #stil #stil feminin #tinute surprinzatoare

4 tinute surprinzatoare din piele

Tinutele din piele raman un "must have" al sezonului rece 2012-2013, iar designerii vin cu propuneri din ce in ce mai indraznete - de la colantii chic si foarte mulati, pana la fustele creion sau deux-piece-urile colorate.

Daca iti place sa tii pasul cu noile trenduri in moda, tine cont de sfaturile stilistilor si arunca o privire peste cele mai noi creatii vestimentare din piele.


1. Tinuta cu top negru din piele si pantaloni sequin

Poarta acest outfit la petrecerea de Revelion sau la o iesire in club. Pantalonii lungi cu paiete (sequin) se asorteaza cu un top negru de piele naturala. Pentru un aer chic si senzual, creatorii au mizat pe combinatia piele-dantela, topul avand in partea superioara un sistem de prindere de tip bretea pe gat, realizat din dantela.

Poarta aceasta tinuta daca iti place sa fii seducatoare, iar silueta iti permite sa iti dezvalui linia armoniasa a corpului.


2. Tinuta cu trenci din piele in doua culori

Trenci-urile din piele fac ravagii printre iubitoarele de moda, pentru ca aceste piese extrem de sexy atrag atentia datorita croielii perfect armonizate cu linia corpului.

Poarta aceasta piesa vestimentara fabuloasa cu maneci mov-lila la o iesire nocturna cu prietenii si nu uita ca tocurile cui reprezinta alegerea perfecta pentru acest tip de tinuta.


3. Costum deux-piece din piele cu model grafic

Pentru un aer usor retro, care sa-ti aminteasca de perioada anilor '80, alege un costum deux-piece din piele naturala, cu model grafic. Alternanta benzilor de culoare alba, neagra, galbena sau mov scot in evidenta aerul sofisticat al acestei tinute.

Fusta creion si jacheta cu fermoar sunt incredibil de chic si pot fi purtate cu incredere la o intalnire de afaceri sau la un eveniment social, de tip cocktail.


4. Tinuta cu pantaloni skinny din piele neagra

Poarta o pereche de pantaloni negri din piele cu o camasa de bumbac cu imprimeu grafic, astfel incat sa obtii un look modern si indraznet. In functie de momentul zilei ales, poti opta pentru o pereche de pantofi cui sau botine cu platforme. Nu uita sa porti rujul rosu seducator si vei obtine un look modern si indraznet.



Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare