Pentru ea

#tinute de strada #new york #saptamana modei #stil feminin

Tinute de iarna trendy surprinse pe strazile din New York

Saptamana Modei de la New York a fost un prilej excelent pentru iubitoarele de stil sa isi afiseze tinutele de iarna trendy, prin care sa se faca observate de presa si de designerii reuniti pentru noile colectii destinate toamnei 2013. Fara doar si poate, tendintele promovate de creatorii de moda pe podiumuri sunt puse in valoare de publicul dornic sa arate impecabil si sa fie in voga.

Fotografii publicatiei de fashion Glamour au dedicat cateva blituri doamnelor si domnisoarelor din New York, care au dat adevarate lectii de stil prin tinutele lor de strada, relevante pentru evenimentul de amploare intitulat Saptamana Modei de la New York - toamna 2013. Iata cateva dintre "reusitele" vestimentare ale iubitoarelor de moda, publicate de glamour.com.


1. Colantii din piele si blugii luciosi

Doua mari vedete ale garderobei de iarna sunt, mai nou, colantii din piele si blugii luciosi. Croiala slim-fit, aleasa de cele doua pasionate de moda de mai jos, este cea care te ajuta sa iti pastrezi sex-appeal-ul pana si in cele mai geroase zile. Asorteaza-i cu haine din blana pretioase si vei fi atat sexy, cat si perfect aliniata tendintelor.



Foto: glamour.com


2. Cureaua peste jacheta groasa

O alta cale de a-ti pune formele in evidenta chiar si cand te imbraci foarte gros este sa porti o curea chic peste jacheta groasa de iarna. Astfel, talia evidentiata te va ajuta sa te simti atragatoare, indiferent de ce alegi sa porti in partea de jos a tinutei.



Foto: glamour.com


3. Imprimeurile distractive si piesele neutre

In zilele friguroase, ai tendinta sa porti piese sobre, in nuante neutre sau pale, in special daca ne referim la haina, palton, cojoc etc. Daca vrei un strop de "sare si piper", apeleaza la trucul folosit de domnisoara de mai jos: adauga o piesa cu imprimeuri distractive (in acest caz, pantaloni cu print bleu-intens in forme circulare) si echilibrezi instant efectul vizual al tinutei.



Foto: glamour.com


4. Lungimea midi

Doar pentru ca afara domneste frigul, nu inseamna ca nu poti lasa macar o portiune din picioare la vedere. Lungimea midi este intens promovata de designeri si poate fi usor introdusa in tinutele de strada, prin fuste sau rochii calduroase. Foarte chic!



Foto: glamour.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare