Pentru ea

#moda toamna 2012 #tendinte toamna #haine de toamna #moda 2012

4 tendinte neconventionale in moda toamnei 2012

Toamna 2012 propune o bogatie de tendinte vestimentare. Cu o buna parte dintre ele te-ai intalnit de-a lungul intregului an, ceea ce nu inseamna ca sezonul autumnal nu iti ofera si surprize. Afla, asadar, care sunt tendintele neconventionale si neasteptate al toamnei 2012, pe care ai putea sa le incerci si tu!

1 Rochia peste pantaloni

Poate parea o combinatie vestimentara bizara, insa daca stii ce elemente sa imbini, rezultatul poate fi chiar spectaculos. Regula de baza ramane alegerea unor pantaloni conici, stramti, pe care sa ii porti cu rochie cu imprimeu, cu o croiala dreapta, simpla.



Foto: Vineet Bahl

2 Pantalonii stralucitori

Pantalonii stralucitori nu reprezinta o noutate in moda acestui an, insa daca vrei sa ii inserezi intr-o tinuta reusita, este important sa ii porti in combinatie cu piese vestimentare casual. Retine ca pantalonii insisi sunt suficient de impunatori si o tinuta in care mai incluzi si alte elemente care ies in evidenta vor da un look mult prea incarcat.

Spre exemplu, poti combina o pereche de pantaloni stralucitori cu un pulover XXL, intr-o culoare neutra, sau cu un tricou alb.



Foto: Reiss

3 Dungile verticale

Dungile de tot felul sunt un imprimeu in mare voga in toamna 2012. Problema consta in faptul ca pot fi dificil de purtat. Pentru un look reusit, apeleaza la bluze, tricouri si sacouri cu dungi verticale, eliminand din ecuatie pantalonii cu acest imprimeu.

Daca preferi totusi neconventionalul, ideal ar fi sa nu imbini doua piese vestimentare cu dungi in aceeasi tinuta. Cu alte cuvinte, indrazneste sa porti pantaloni cu dungi verticale, dar numai in combinatie cu o bluza simpla.



  Foto: bloglovin.com

4. Manecile supradimensionate

Manecile supradimensionate au fost un mare hit al anilor '80 si par sa revina in tendinte in toamna 2012! Un look reusit vei obtine alegand sa porti paltoane ori jachete cu maneci supradimensionate, neaparat in culori neutre. In acest fel, vei obtine un look chic, elegant si modern.



Foto: MCV Photo

Poza principala: vogue.it
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare