Pentru ea

# tendinte moda #moda franceza #moda primavara vara #primavara vara 2013

4 tendinte in moda franceza pentru sezonul primavara-vara 2013

Probabil stii deja ca daca vrei sa inveti cateva lectii despre stil, designerii francezi sunt cei in masura sa te ajute in procesul de initiere. Parisul, al carui aer cosmopolit te copleseste, este orasul din care la fiecare inceput de sezon, se lanseaza noile tendinte in moda. Tocmai de aceea ne-am propus sa urmarim care sunt regulile dupa care se ghideaza creatorii francezi in sezonul primavara-vara 2013.

Iata care sunt 4 dintre principalele tendinte in moda franceza pentru sezonul primavara-vara 2013!


1. Creatiile inspirate din moda anilor '60 sunt un must-have al sezonului

Numele mari din industria modei franceze, precum Michael Kors, Louis Vuitton si Moschino, propun o reinventare a stilului din perioada anilor '60. Se poarta astfel fustele scurte, sarafanele asortate cu bluze cu maneci lungi pe dedesubt si imprimeurile florale multicolore, emblema curentului flower-power.

Nu au fost uitate nici accesoriile, iar la mare cinste se afla siragurile lungi de margele multicolore, cerceii candelabru sau ochelarii cu rame groase, colorate sau din pretiosul material baga.


2. Se poarta imprimeurile florale de tip asiatic

Daca esti in cautarea unor tinute rafinate si jucause totodata, designerii francezi au propus tinutele feminine, cu imprimeuri asiatice, care folosesc culori calde, pastelate. Nu trebuie sa ajungi neaparat la Tokyo sau Pekin pentru a descoperi farmecul oriental si obiceiurile vestimentare asiatice, ci este suficienta o simpla privire peste creatiile Prada, Emilio Pucci sau Etro.


3. Tinutele cu volane sunt piese de rezistenta in vara lui 2013

Pentru iubitoarele unui stil romantic, cei de la Gucci, Chloe si Givenchi au propus creatiile feminine, cu multe volane si materiale diafane. Pentru vara aceasta, designerii au propus volanele in combinatie cu culori pastelate. Siluetele androgine si rochiile simple sunt impodobite cu volane in zona gulerului sau a manecilor.


4. Creatiile safari style nu trebuie sa lipseasca din garderoba pentru vara lui 2013

Pentru aceasta vara, creatorii caselor Emporio Armani, Kenzo si Max Mara au gandit tinute cu un aer special, care sa trimita cu gandul la zile pline de aventura.

Culorile predominante sunt kaki, bej, gri sau crem. Pentru un stil casual si versatil, perfect pentru o iesire la terasele din oras, alege sa porti tinutele safari cu accesorii feminine.



Sursa foto: modelsblog.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare