Pentru ea

#rochie de birou #tinute office #tinute birou #stil

4 super tinute de birou, chiar si daca nu ai silueta de fotomodel

Daca ai cateva kilograme in plus nu inseamna ca trebuie sa te imbraci doar in negru si haine largi, in speranta ca nimeni nu va vedea acest lucru. Si asa tinutele de birou pot fi uneori anoste, plictistoare. Daca insa nu ai de purtat o uniforma sau de respectat un dresscode sever, exista suficiente variante care sa te faca sa te simti eleganta, dar in acelasi timp confortabila. Pana la urma, numarul de kilograme nu reprezinta un handicap daca stii sa le porti cu gratie. Iata cateva dintre tinutele pe care ti le recomandam:

1. Rochie, jeans si tocuri

O combinatie cat se poate de sic. Cu conditia ca rochia sa fie despicata pe margini, astfel incat sa nu te simti incorsetata. Tocurile vor alungi silueta si te vor face sa te simti eleganta. Sublinierea liniei bustului ajuta intotdeauna persoanele cu mai multi centimetri in zona taliei. 

Tinute office cum te imbraci la birou

2. Rochie cu peplum 

Probabil ca ai vazut ca a fost o adevarata isterie cu peplumul. Dar dincolo de tendinte, aceasta croiala poate sa iti aduca avantaje importante. De exemplu aceasta rochie neagra, simpla, nu mai este deloc banala cu volanele din zona taliei. Sa nu mai vorbim de faptul ca acestea pot masca centimetrii care te jeneaza. 

Tinute de birou cum sa te imbraci

3. Camasa/tricou, fusta cu talie inalta plus tocuri 

Daca iti este permis, atunci foloseste-te de puterea denimului. Acesta este un material care iti poate modela silueta, fiind in acelasi timp confortabil datorita elasticitatii. Si cu siguranta vrei sa fii sic. Asa ca varianta aceasta este una castigatoare, mai ales daca alegi o fusta cu talie inalta. Iata cat de bine vine, fara a avea o silueta de fotomodel.

Tinute de birou cum sa te imbraci

4. Top si fusta petrecuta plus tocuri 

Probabil ai observat deja ca tocurile inalte sunt elementul comun al acestor tinute. Daca gasesti incaltari confortabile, atunci nu ezita sa le porti, din motivele enuntate mai sus. Tinute de birou pentru femei obisnuite sunt si cele care te fac sa te simti atragatoare. De exemplu un decolteu decent sau o fusta petrecuta pot face minuni. Exact ca aici:

Tinute birou

Ei, ce parere ai despre aceste tinute de birou? Care este preferata ta?

Fotografii: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare