Pentru ea

#rochii #rochii ieftine #rochii de seara

4 sfaturi pentru a alege si purta rochii de seara ieftine din materiale de calitate

Orice eveniment placut din viata ta este unul care trebuie celebrat ca la carte. Pentru ca o rochie de seara poate fi costisitoare si majoritatea femeilor nu vor sa poarte de prea multe ori la rand aceeasi tinuta, solutia vine prin cumpararea acestor rochii de seara ieftine de foarte buna calitate si accesibile ca pret.

Pentru a fi sigura ca vei arata de zile mari si toti vor fi impresionati de silueta si originalitatea ta, informeaza-te corespunzator in legatura cu alegerile pe care le poti face ca sa arati de nota 10.

Echipa magazinului Larysa.ro ti-a pregatit o serie de sfaturi utile pentru face alegerea perfecta fiecarei ocazii:

1. E important ca rochia sa se potriveasca evenimentului si in special atitudinii tale

Haina nu trebuie sa il poarte niciodata pe om, ci sa fie mereu invers. O rochie potrivita iti va da un grad inalt de incredere de sine.

E bine sa stim ca degeaba o rochie ni se pare ca arata foarte bine daca nu o purtam cu incredere. Lumea din jur va observa asta iar imaginea ta va fi una de "ne-la-locul-ei".

2. Alege culoarea corespunzatoare

Asta se poate face in functie de mai multe caracteristici. Daca evenimentul este unul mai sobru, o culoare neutra e cea mai potrivita.

In schimb, daca esti caracterizata de nonconformism si iti place tot ce e dragut, poti alege o culoare vibranta ca rozul, portocaliul sau verdele deschis. Nu uita ca o astfel de rochie trebuie accesorizata cu elemente neutre pentru a contrabalansa imaginea.

Daca culoarea nu este un lucru extrem de important pentru tine sau esti deschisa sa experimentezi mai multe variante, nu vei gresi cu rochiile albe, negre sau in doua culori ce se completeaza si arata elegant.

3. Atentia fata de propria silueta este importanta

E bine de stiut ca rochiile bufante, cu volane sau incretite se potrivesc cel mai bine persoanelor slabe pentru ca reusesc sa ofere volum. Daca esti mai plinuta, nu iti face griji.

Contrar unor opinii, o rochie mulata iti evidentiaza formele. E pacat sa iti ascunzi propriul corp si sa nu profiti de tipul de rochie in care sa te simti bine.

4. Opteaza pentru un material potrivit preferintelor tale

Nu uita ca e in ziua de azi e oportun sa profiti de faptul ca poti gasi rochii de seara ieftine care reusesc si sa aiba si o calitate inalta in acelasi timp.

Rochiile de seara pot fi de calitate si sa aiba si preturi mici in acelasi timp. Cel mai important este sa alegi un material moale in care te simti bine pe tot parcursul evenimentului.

Astfel de materiale pot fi catifeaua, licra sau matasea, dar nu numai. Indiferent de anotimp, rochia purtata poate fi confortabila, iar un decolteu echilibrat ofera senzualitate fara a face rochia sa para indecenta.

Imbracamintea si accesorizarea joaca un rol foarte important in construirea unei imagini pozitive de-a lungul timpului.

Nu merita sa investesti in haine care nu te fac sa te simti bine sau care sunt foarte scumpe si le porti doar o data sau doua ori.

In magazinul online Larysa.ro sunt comercializate rochii de seara ieftine, office si casual pentru orice marime sau ocazie ce apare in viata clientelor mereu multumite de propriile lor alegeri.

Date de contact:

Telefon: 0722 219 375

E-mail: contact@larysa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare