Pentru ea

#blana #moda #stil feminin #haina de blana

4 pasi pentru o transformare spectaculoasa a hainei de blana

Haina de blana este una dintre piesele de rezistenta in garderoba de iarna a oricarei femei. Pentru ca nu poti face investitii anuale pentru acest obiect vestimentar, poti apela la mici trucuri care iti vor transforma haina de blana intr-un accesoriu chic si inovator.

Iata ce pasi poti sa urmezi pentru a obtine o transformare spectaculoasa a hainei de blana.


1. Apeleaza la un cojocar sau la o firma de croitorie specializata

Daca ti-ai propus sa faci cateva mici modificari si sa schimbi linia originala a croielii, ai nevoie de ajutorul unui specialist. Desi tabacaria este una dintre meseriile pe cale de disparitie in tara noastra, in micile orase inca mai poti gasi mestesugari care te-ar putea ajuta in acest demers.

Intreaba-ti cunostintele, fa cercetari pe internet sau ia in calcul varianta de a apela la o firma de confectii din blana. Important este sa nu iti lasi piesa pretioasa in mainile unui amator sau, mai rau, sa incerci singura sa o modifici!


2. Inspira-te din tinutele vedetelor

Vedetele sunt prima sursa din inspiratie atunci cand vine vorba de moda, asa ca nu ar fi rau sa arunci un ochi peste site-urile de moda care prezinta cele mai excentrice creatii si vorbesc de ultimele trenduri initiate de vedete.

Si pentru ca anul trecut s-a purtat foarte mult haina de blana, Rihanna, Paris Hilton sau Sienna Miller sunt doar cateva dintre vedetele care se pot lauda cu colectii impresionante de blanuri.

Uita-te la modele preferate de vedete si inspira-te din tinutele lor creative, deseori create cu aceeasi haina de blana versatila.


3. Vopseste-ti haina de blana

Au trecut ani buni de cand ai acest obiect vestimentar in garderoba ta, iar timpul si-a pus amprenta si haina s-a decolorat?

In aceasta situatie, ai varianta sa o vopsesti si sa ii daruiesti, astfel, o viata noua. Asteapta-te ca pentru aceasta operatiune sa scoti o suma consistenta de bani, dar totusi mai mica decat investitia intr-o haina noua.

Nu este recomandat sa iti vopsesti haina de blana acasa, deoarece procesul implica un tratament special si daca nu stii ce ai de facut, s-ar putea sa fii nevoita sa o arunci la ghena.


4. Foloseste resturile de material

Daca ai modificat croiala hainei, nu arunca resturile de material. Gandeste creativ si foloseste bucatile ramase pentru crearea de buzunare sofisticate, o gluga supradimensionata sau casti pentru urechi!

Sursa foto:revolutionarysix.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare