Pentru ea

#moda primavara vara #rochii #stil feminin #rochii retro #rochii retro 2013

4 modele rochii retro pentru primavara 2013

Tinutele de inspiratie retro, care amintesc ce perioada anilor '70, sunt must-have-urile acestui inceput de an. Daca iubesti eleganta si iti place sa fii mereu "la patru ace", poarta obiecte vestimentare clasice, cum ar fi rochiile, fustele creion sau blazerele din stofa.

Ca sa iti venim in ajutor, am ales cateva modele de rochii de inspiratie retro care ar arata minunat in garderoba ta in aceasta primavara!


1. Rochie maro-chocolat cu imprimeu floral

Alege sa porti o creatie sofisticata din tesaturi diafane, care sa iti scoata in valoare feminitatea.

Poarta o rochie lunga din dantela sau sifon, cu imprimeu floral mare si nu uita sa o accesorizezi cu o centura pentru evientierea taliei.

Este un model potrivit unei fizionomii subtiri, deoarece atrage atentia asupra bustului si taliei. O pereche de pantofi stiletto de aceeasi culoare va definitiva tinuta, iar daca intentionezi sa mergi la o petrecere cocktail, nu uita sa ii asortezi cu un clutch negru sau maro, cu accente metalice.


2. Rochie scurta cu umeri falsi

Un model foarte interesant este cel in care accentul cade pe croiala sofisticata din partea de sus, astfel incat manecile si umerii falsi mascheaza eventualele defecte (umeri cazuti, ingusti etc). Aceasta rochie are foarte mult sex-appleal, deoarece croiala avantajeaza femeile cu picioare lungi si drepte. Poarta rochia cu o pereche de cizme din piele, de culoare rosu burgund.


3. Rochie gogosar cu buline polka

Designerii s-au jucat din nou cu volumul, iar rochia gogosar este una dintre cele mai apreciate creatii ale noului sezon.

Poarta un model cu imprimeu cu buline, pentru o tinuta jucausa, pe care sa o porti la o iesire in oras alaturi de iubitul tau. Pentru un look cu adevarat special, mizeaza pe aerul chic al accesoriilor - poti sa accesorizezi rochita cu o esarfa colorata si o pereche de ochelari supradimensionati.


4. Rochie college girl

Poarta o rochie de inspiratie college girl, intr-o combinatie surprinzatoare de alb si negru. Pentru un aer usor obraznic, alege sa porti creatia alaturi de o pereche de cizme inalte din lac, de culoare rosu aprins.



Sursa foto: bestdress.com.ua

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului