Pentru ea

#bob #tunsori #coafuri #bob asimetric

4 maniere de a aranja tunsoarea bob atunci cand parul a crescut

Atunci cand pleci de la salon, coafura ta arata impecabil si este surprinzatoare. Odata ce parul creste, aceasta tunsoarea isi pierde insa din stralucire. Cel mai dificil este atunci cand parul este deja scurt, precum tunsoarea bob. Iata insa cum iti pot aranja tunsoarea bob atunci cand aceasta a crescut destul de mult:


1. Bobul asimetric

Atunci cand alegi o tunsoare bob, este bine tai mai mult din partea din spate, din zona cefei si sa lasi partea din fata mai lunga. Astfel, atunci cand parul va creste, acesta va putea fi usor de aranjat, deoarece straturile superioare vor incadra perfect fata, prin asimetria lor, iar partea din spate nu va ajunge la o lungime atat de mare incat sa fie inestetica.


2. Da tot parul in fata

Daca nu te mai incanta tunsoarea ta bob, deoarece parul ti-a crescut destul de mult, nu trebuie sa fugi rapid la coafor, mai ales daca vrei sa iti lasi din nou parul lung. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti noi maniere de a-l coafa. O varianta surprinzatoare si foarte sic ar fi sa dai partea din sparte a parului peste partea de fata si sa iti aranjezi coafura intr-o parte, ca si cum ar fi un tot unitar.


3. Bobul indreptat

O alta coafura sic pe care o poti adopta atunci cand tunsoarea ta bob a crescut este cea indreptata cu placa. Asadar, indreapta parul din partea din spate cu placa, apoi da-l dupa urechi. In partea din fata, trebuie sa dai volum. Uda mai intai bretonul, apoi usuca-l si intoarce-l cu o perie ovala, apoi aranjeaza-l usor cu degetele.


4. Bobul ravasit

In cazul in care parul tau nu mai vrea sa stea deloc cum vrei tu, atunci adopta o coafura mai rebela. Umple-ti palmele cu gel, da-ti capul in jos si fa-ti cativa tepi. Indreapta apoi partile laterale si lasa cateva suvite sa cada usor pe frunte. Astfel, vei obtine o coafura masculina, insa foarte sic si senzuala, care iti va pune in evidenta trasaturile feminine si gratia. Cu putina imaginatie, poti face minuni pentru parul tau in doar cateva minute.



Sursa foto: cosmopolitan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare