Pentru ea

#rochie #domnisoara de onoare #personalizare rohie #stil feminin #nunta #rochie domnisoara de

4 idei de personalizare a rochiei de domnisoara de onoare

Domnisoarele de onoare nu mai trebuie sa fie frustrate ca trebuie sa poarte acelasi tip de rochie la nunta celei mai bune prietene. Anul acesta se poarta rochiile de domnisoare de onoare cat mai variate, ceea ce da posibilitatea ca acestea sa isi aleaga rochia perfecta stilului lor, cu detalii care sa le reprezinte si foarte multe jocuri de culori. Iata cateva idei de tinute pentru domnisoarele de onoare in tendintele verii 2013 si cum se pot personaliza acestea in functie de gusturile si formele fiecareia:


1. Siluete diferite

Fara indoiala, tinerele domnisoare de onoare nu pot avea toate aceeasi silueta, iar tu trebuie sa alegi rochii care sa le ajute sa se simta bine in pielea lor. Unele vor sa isi ascunda anumite imperfectiuni, altele vor sa isi puna in evidenta bustul. Pentru a le multumi trebuie sa tii cont de toate aceste aspecte. Cel mai bine ar fi sa va hotarati asupra unei culori impreuna si sa oferi fiecareia in parte posibilitatea de a-si alege croiala potrivita siluetei sale.

Pot opta de exemplu pentru o rochie A line, daca vor sa isi ascunda coapsele, sau pot opta pentru un decolteu mai adanc, daca vor sa isi evidentieze bustul.


2. Acelasi model, culori diferite

Daca insa domnisoarele de onoare au o silueta perfecta, poti sa le oferi posibilitatea de alege culoarea care le avantajeaza, insa este important ca aceasta sa fie in acelasi ton. De exemplu, daca una dintre ele este pasionata de mov, celelalte pot alege nuante de mov deschis, liliac, ametist sau pruna.

De asemenea, poti alege o culoare care se sa potriveasca si cu tema nuntii. Daca alegi sa faci o nunta la malul marii, ideal ar fi ca rochiile domnisoarelor de onoare sa fie in nuante de albastru. Poti completa tinuta cu diverse flori sau accesorii in aceeasi nuanta.




3. Culorii vii, tropicale

Deoarece sunt in mare voga culorile puternice, poti alege pentru rochiile domnisoarelor de onoare chiar si nuante de turcoaz, galben, portocaliu, verde lime sau corai.


4. Accesoriile

Daca vrei insa sa alegi neaparat acelasi model de rochie pentru toate domnisoarele de onoare, accesorizeaza-le tinuta cu o esarfa, un cordon sau o floare in culoarea pe care acestea o indragesc.



Sursa foto: bridesmaidzilla.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului