Pentru ea

#camasi #stil feminin #camasi toamna

4 camasi perfecte pentru toamna, care costa pana in 60 de lei

Vremea rece se instaleaza usor, asa ca in curand va trebui sa lasi deoparte tricourile si maiourile si sa treci la bluzele si camasi cu maneca lunga sau trei sferturi. Insa chiar si asa, trebuie sa tii cont de noile tendinte. Am cautat pentru tine in cele mai cunoscute magazine din Romania cateva modele de camasi perfecte pentru toamna si in tendinte, care costa pana in 60 de lei. Iata propunerile noastre:


1. Camasi transparente si elegante de toamna

Daca vrei sa ai un aer parizian toamna aceasta, nu rata camasile transparente, pline de finete si eleganta de la H&M. Sunt confectionate din materiale delicate si, in plus, au si un pret accesibil, de 59,99 lei. Le poti purta atat cu jeansi, cat si cu fuste creion, ori din piele. De asemenea, le poti gasi in mai multe nuante, in functie de preferintele tale cromatice si de tipul de piele.


2. Camasi office

Camasile office raman mereu in tendinte. In cazul in lucrezi intr-un mediu in care ti se impune o tinuta in acest gen, toamna 2013 vine cu numeroase modele, in culori placute si la preturi avantajoase. Tot la H&M, poti gasi camasi office in diverse nuante si materiale de calitate, la pretul de 59,99 lei.


3. Camasi accesorizate

Accesoriile sunt condimentul care dau viata tinutelor tale. Achizitioneaza-ti o camasa eleganta, din material fin si delicat, ce se prinde in jurul gatului cu o fundita sic. In plus, pretul sau este unul destul de mic, de doar 59,99 lei. Aceasta camasa o poti gasi in magazinele H&M.


4. Camasile din bumbac sau denim

In tedinte raman toamna aceasta si camasile simple, clasice, din bumbac sau din denim. Le poti purta la tinute de zi lejere. Se potrivesc de minunte cu o pereche de pantaloni scurti din piele, asortati cu o pereche de botine cu accente rock.



Sursa foto: diva-star.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului