Pentru ea

# fusta birou #yokko # cum ma imbrac #tinute office

3 tinute office pentru primavara 2015

Cu ce ma imbrac? - este intrebarea cea mai chinuitoare dimineata cand ne pregatim sa plecam la serviciu. De aceea, astazi iti propunem cateva tinute office, care sa te ajute sa te simti bine intreaga zi: 

1. Bluza cu buline

Vesela, dar eleganta atunci cand are un guler potrivit, se potriveste si unei fuste conice si unei perechi de jeansi daca este "casual friday" la birou. De asemenea, primavara tinutele vesele includ o fusta in clini sau semi-clos, asa ca iata cate combinatii poti realiza. In colectia de primavara Yokko gasesti o astfel de bluza, precum si piesele cu care o poti asorta. "Nuanțele predominante sunt cele dulci, calde: bej, roz nud, mentă, pastel, prin care este celebrată renașterea și armonia naturii. Rozul nud oferă o strălucire delicată colecției, în timp ce tonurile închise de negru și bleumarin aduc o notă de prestanță ținutelor office", au explicat stilistii cunoscutului brand, pentru comunicatedepresa.ro. 

2. Rochia petrecuta 

Eleganta, dar si de folos atunci cand vrei sa creezi o iluzie optica, o astfel de rochie te poate scoate din incurcatura cand ai o intalnire la care vrei sa arati de nota 10. Important este sa fie realizata dintr-un material de calitate, astfel incat sa se aseze cum trenuie pe corp. 

"Materialele folosite în colecția de primavara 2015 sunt specifice stilului Yokko: stofă elastică, jerse, voal, brocart elastic. Imprimeurile digitale cu figuri geometrice și elemente florale ample și stilizate sunt vedetele acestei colecții. Liniile și imaginile lor se împletesc generos și armonios pe materiale", mai spun stilistii Yokko, pentru comunicatedepresa.ro

3. Jacheta

Primavara, cand dimineata este prea rece sa pleci in sacou, dar prea cald pentru un palton, potrivita pentru orice tinuta este o jacheta de lungime medie, cu linii drepte, in tonuri neutre. Daca esti o fire conservatoare, pragmatica poti alege bleumarin. Pentru cele mai visatoare, este potrivit bejul si chiar rozul prafuit sau verdele pastel. Tot la Yokko gasim inspiratie: 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare