Pentru ea

#tendinte vara #stil #tinute vara #tinute weekend #tinute weekend vara

3 tinute de weekend pentru ocazii diferite

Noile surse de inspiratie nu prisosesc niciodata cand vine vorba despre tinute de weekend chic, pe care le porti la ocazii diferite. Fie ca mergi la concert sau la un film bun, fie ca te asteapta o intalnire speciala la restaurant, alegerile tale vestimentare iti pot asigura succesul unui sfarsit de saptamana memorabil.

Pentru a te bucura de tinute de weekend perfecte, trebuie sa tii cont de confort, stil si tendintele in curs. In plus, este necesar sa le adaptezi in functie de ocaziile diferite la care le porti, altfel risti o gafa de proportii. Iata 3 idei perfecte in acest sens.

1. Tinuta pentru cinema

Nimic nu este mai relaxant decat o iesire de weekend la cinema, unde sa te bucuri de un film reconfortant, vizionat in conditii optime. Pentru ca ai nevoie de lejeritate in tinuta, dar si de pretiozitate in aparitie, alege o varianta casual-chic, usor indrazneata. Ai nevoie de o pereche de pantaloni cu imprimeu floral (garantul succesului in aceasta primavara), de pantofi cu toc patrat si varf decupat si de un top simplu, monocromatic.

Adauga o geanta de umar XXL si esti gata de distractia cinematografica, dar si de un cocktail delicios dupa terminarea filmului.



Foto: refinery29.com

2. Tinuta pentru restaurant

Te pregatesti de o intalnire speciala in weekend, la restaurant? Atunci poti sa stralucesti intr-o rochie cu imprimeu floral in tonuri calde, cu fusta in pliuri si fara maneci. Alege o pereche chic de sandale cu toc patrat si imprimeu de reptila, asortat nuantei rochiei. Mai ai nevoie de o bratara XXL si de un blazer elegant(pana la instalarea definitiva a verii).



Foto: refinery29.com

3. Tinuta pentru concert

In cazul in care intentionezi sa iti bucuri latura melomana in weekend, misca-te in voie intr-o pereche de pantaloni scurti cu imprimeu de leopard, un top vaporos alb si o pereche de sandale comode, cu varful decupat.

Colierul lung cu pandativ este un must have sezonul acesta, deci completeaza-ti tinuta de concert cu accesoriul in cauza si esti pregatita de evaluarea oricarui juriu pretentions in materie de moda si stil.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare