Pentru ea

#stil #stil feminin #haine # haine birou #tinuta serviciu

3 tinute de birou la moda in 2012

Daca garderoba ta pentru serviciu incepe sa devina tot mai banala, indrazneste sa adaugi cateva piese noi si accesibile care se anunta foarte chic anul acesta. Vestea buna este ca elementele de noutate de care ai nevoie raman in sfera clasicului, deci ai toate sansele sa gasesti modele similare la preturi avantajoase . Iata 3 tinute de birou la moda in 2012 din care sa te inspiri in perioada urmatoare.

Vei fi uimita de efectul vizual deosebit pe care il poti obtine cu ajutorul combinatiilor inspirate de piese vestimentare obisnuite, pe care separat nu le-ai considerat a fi adevarate revelatii de stil. Iata ce tinute poti purta la birou, cu ajutorul unor achizitii adaptate oricarui tip de salariu.

1. Stilul feminin-formal

O rochie delicata cu imprimeu floral va fi o parte integranta reusita a tinutelor de birou daca o porti impreuna cu un sacou bej clasic, botine cu platforma ascunsa si geanta dreptunghiulara neagra. Mai ai nevoie de o bijuterie opulenta, care sa adauge un plus de pretiozitate tinutei: un inel XXL auriu, intr-o forma avangardista, de pilda.



Foto: refinery29.com

2. Tinuta cu buline polka

Combina o pereche de pantaloni din stofa drepti, "la dunga", cu o camasa din matase bej si buline polka negre. Un guler-esarfa prins in forma de funda supradimensionata va accentua caracterul modern al tinutei tale. Alege o pereche de pantofi negri cu toc mediu si conic, insa adauga un strop de culoare cu o geanta vernil, de tip "postas".



Foto: refinery29.com

3. Stilul sobru-chic

Fusta-creion este special croita pentru silueta si imaginea femeilor de afaceri active si dedicate carierei, de aceea este indicat sa introduci in garderoba ta o astfel de piesa de baza versatila. Burgundy-ul este o nuanta foarte populara pentru sezonul in curs, transmite eleganta si rafinament, asadar vei avea nevoie de ea in 2012. Opteaza pentru un model nobil, cu guler inalt si maneci bufante.

Mai ai nevoie de o pereche de pantofi-platforma negri si o geanta medie bej, cu un design cat mai simplu, adaptat stilului pe care aceasta tinuta il emana din toate punctele de vedere.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare