Pentru ea

#stil #camasa #stil feminin #tinute chic #camasa cambrata

3 tinute chic folosind camasa cambrata

Camasa cambrata este o piesa esentiala in garderoba ta, pe care o poti introduce in mai multe tinute chic primavara aceasta. Iar cum o iubitoare de moda isteata stie intotdeauna sa reinventeze hainele preferate cu imaginatie si stil, cateva ponturi in acest sens iti vor fi cu siguranta utile.

Pana acum, ai aflat care sunt elementele de baza din garderoba, pe care te poti baza cel putin doua anotimpuri la rand. Camasa cambrata se numara si ea printre acestea, oferindu-ti posibilitatea sa creezi tinute chic, demne de aparitii zilnice de senzatie.

1. Tinuta eleganta de zi

Asorteaza clasica si sobra camasa cambrata cu imprimeuri florale si nuante neon, cele mai fierbinti tendinte ale momentului. Pantalonii bej cu print floral si geanta galben aprins iti vor scoate tinuta din anonimat cat ai clipi. Alege, pentru zilele inca racoroase, o pereche de ghete cu talpa joasa si accesorizeaza-ti aparitia cu un colier XXL auriu, pentru un plus de pretiozitate.

Poarta acest ansamblu vestimentar chic la birou sau la intalnirile din timpul zilei, bucurandu-te de confort si expresivitate.



foto : refinery29.com

2. Tinuta lejera de vacanta

Combina aceeasi camasa cambrata cu o pereche de pantaloni scurti rosu-coral (nuanta must have vara aceasta), balerini cu aspect impletit, geanta bej inchis si ochelari de soare cu rama rotunda. Mai ai nevoie de o bratara din lemn supradimensionata si esti 100% aliniata celor mai actuale tendinte.

Poti folosi acest stil lejer si seducator la plimbarile prin parc, in vacanta sau la picnic.



Foto: refinery29.com

3. Tinuta de seara

Transforma camasa cambrata intr-un superb blazer pentru serile racoroase de vara si poart-o peste o rochie maxi eleganta, accesorizata cu sandale ultra-inalte, curea in aceeasi nuanta si geanta-plic cu imprimeu mozaical, foarte popular in sezonul primavara-vara 2012. Completeaza look-ul inedit cu o bratara XXL aurie si esti gata de distractie.

Tinuta este extrem de potrivita pentru o seara speciala in oras, o intalnire romantica sau o plimbare pe faleza.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului