Pentru ea

#sandale ortopedice #vestimentatie #tinuta de zi

3 tinute casual cu sandale ortopedice

Nu te mai poti desparti de sandalele ortopedice si intelegem perfect motivele tale. Sunt feminine, comode, disponibile in toate stilurile in magazine si iti ofera acei centimetri in plus de care ai nevoie. Daca nu stii intotdeauna cu ce sa le asortezi, inspira-te din urmatoarele 3 tinute chic pentru vara.

Ansamblurile vestimentare pe care ti le recomandam pentru a fi purtate cu sandalele ortopedice clasice se adreseaza unei game variate de ocazii, de la tinutele de birou pana la concertele speciale de la inceput de weekend.

1 Tinuta pentru un concert in aer liber

Un concert in aer liber este suficient de casual pentru a-ti solicita o aparitie lejera, insa vei dori cu siguranta sa te simti destul de cocheta pentru un eveniment de relaxare in oras. Incearca sa asortezi o pereche de pantaloni cu imprimeu in buline cu o vesta eleganta neagra si un tricou alb, simplu.



Foto: refinery29.com

2 Tinuta pentru vizitarea unui targ

Sa spune ca in acest sfarsit de saptamana vrei sa participi la un targ de specialitate, pentru care iti vei dedica multe ore din timpul tau liber. Stii deja ca te poti baza pe confortul sandalelor ortopedice, insa nu te-ai hotarat asupra hainelor potrivite pentru aceasta ocazie.

Bermudele elegante sunt din nou tendinte, emana acel aer de lejeritate compatibil cu evenimentul (dar si cu stilul sandalelor!), merg de minune cu o camasa clasica din in si cu o pereche de ochelari de soare cu rama patrata. Adauga si o geanta cu imprimeu in dungi si esti gata de drum.



Foto: refinery29.com

3 Tinuta de birou

Dupa cum spuneam, sandalele ortopedice merg de minune si la birou, iar aceasta realitate este o binecuvantare pentru picioarele tale obosite din pricina deplasarilor zilnice prin oras. Iata de ce o rochita vaporoasa din voal (eventual in blocuri de culori), va merge de minune cu sandalele ortopedice in care te simti minunat.

Pentru ca vestimentatia ta sa denote eleganta si seriozitate in acelasi timp, poti completa tinuta cu un sacou alb clasic.


Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului