Pentru ea

#secrete cumparare haine #cumparare haine ieftine #haine ieftine #haine #stil feminin

3 secrete pretioase pentru a cumpara haine mai ieftine

Hainele sunt poate printre cele mai vanate, atunci cand vine vorba de reduceri sezoniere, promotii sau oferte puse la dispozitie de marii retaileri. Zi de zi, oamenii viziteaza centre comerciale si magazine online, rasfoiesc reviste de moda sau se informeaza de pe Internet cu privire la noile tendinte. Dar ceea ce nu stiu multi este ca pot cumpara haine mult mai ieftine, daca stiu cateva secrete.

Cum poti avea o garderoba completa cu bani putini

Garderoba unei femei sau a unui barbat este un adevarat mister. Niciodata nu gasesti ceea ce iti doresti, iar cand vine vorba sa te imbraci cu rochia eleganta pe care ai purtat-o anul trecut sau sa iti iei cravata de saptamana trecuta, ca printr-o magie, nu o mai gasesti. In privinta dressing-ului nu sunt multe de spus, dar in privinta magazinelor si hainelor de pe piata sunt foarte multe secrete, pe care nici nu le stiai. Afla acum cum sa ai si tu o garderoba completa fara sa golesti portofelul!

1. Prinde reducerile de sezon

Soldarile de iarna si soldarile de vara la haine, incaltaminte si alte produse sunt doua dintre cele mai importante perioade in care poti cumpara haine cu bani putini si sunt perioadele care declanseaza o adevarata frenezie in randul consumatorilor. Reducerile substantiale la preturile initiale iti aduc oportunitatea sa iti reinnoiesti garderoba cu mult mai putini bani fata de alta perioada din an. In aceasta perioada se vand haine cu caracter sezonier, dar si haine extra-sezon, care raman in stocuri. Astfel, iti poti cumpara de la costume de baie pana la geci de iarna, papuci si ghete, fie ca este vara sau iarna.

Pe langa aceste doua perioade de reduceri, mai exista si Black Friday, care, desi era initial considerata o perioada de reduceri pentru electrocasnice, aceasta le aduce fanilor de imbracaminte si incaltaminte discount-uri destul de mari la toate hainele. In plus, la magazine precum Fashion House Outlet Center reducerile nu sunt doar in aceste perioade, preturile mai mici cu pana la 70% fiind prezente si in alte perioade -spre exemplu acum, in campania: SaleMania.

2. Cumpara haine in regim outlet

Unul dintre cele mai importante secrete din industria fashion este achizitionarea de haine in regim outlet. Cumparatorii pot gasi haine outlet de la branduri renumite la preturi mult mai mici decat in magazinele brandurilor. Ceea ce poate multi nu stiu, este ca hainele provin direct de la marile branduri, tocmai de aceea cumparatorii gasesc haine noi outlet la preturi mult mai mici. La Fashion House Outlet Center, poti gasi haine outlet Mango, Champion, Nike, Adidas, Puma, Benvenuti si multe altele. In plus, pe langa preturile mult mai mici decat cele uzuale ai si reduceri disponibile in diverse perioade.

3. Viziteaza magazinele online

Pentru ca foarte multe cumparaturi s-au mutat in mediul online, este bine sa stii ca aceasta mutare are beneficiile ei. Spre exemplu, in mediul online poti gasi haine mai ieftine sau poti compara preturile intre ele. Chiar daca exista o placere in a vizita si a petrece mult timp in centrele comerciale, de multe ori, vizitarea hainelor in mediul online te ajuta sa fii mai eficient chiar si in mediul fizic.

Cauta magazinele outlet si fii atent la perioada reducerilor. Asa vei avea o garderoba completa cu bani putini. 😉

Sursa foto: npr.org

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare