Pentru ea

#incaltaminte femei # pantofi vara #pantofi #femei #incaltaminte

3 pantofi pe care trebuie sa ii ai in aceasta vara

Pantofii sunt accesoriul indispensabil din garderoba unei femei. Acestia completeaza perfect orice tinuta, mai ales daca sunt alesi corespunzator. Iata trei pantofi pe care fiecare femeie trebuie sa ii aiba in garderoba.

Pantofi sport

Pantofii sport nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Pentru vara poti opta pentru o pereche de pantofi comoda, cu talpa joasa, numai buni pentru plimbari lungi si dese. Pantofii de dama Oxford au un design modern si pot fi asortati cu usuinta atat unei tinute casual cat si unei tinute elegante. Acestia sunt confectionati din piele naturala atat in interior cat si in exterior, conferindu-le astfel lejeritate la fiecare purtare.

Pantofi casual

Pantofii casual sunt ideali pentru o iesire in oras si chiar pentru a fi purtati la job. Acestia au un design modern, asortandu-se atat la o tinuta de zi cat si la una de seara. Pot fi asortati cu usurinta unei tinute casual dar si uneia sport sau elegante. Pantofii de dama argintii sunt confectionati din piele naturala, fiind comozi si lejeri.

Pantofi eleganti din piele naturala, cu broderie traditionala

Pantofi din piele naturala, cu broderie traditionala sunt ideali atat pentru o tinuta eleganta, office cat si pentru evenimente speciale precum nunti, botezuri sau petreceri. Pe langa aspectul unic si foarte sic, acesti pantofi sunt si comozi. Pantofii sunt realizati din piele 100% naturala, iar broderia este realizata manual.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului