Pentru ea

#rochie #haine de toamna # toamna iarna 2011 #camasa-rochie

3 moduri noi de a purta camasa-rochie toamna aceasta

rochie este o piesa vestimentara care si-a castigat popularitatea inca din anii '40 si nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei cochete in anul 2011. Comoda, sexy, foarte feminina si totusi suficient de sobra pentru a fi purtata la ocazii formale, ea se adapteaza perfect oricarei siluete feminine. Iata 3 moduri noi si inedite de a purta rochie toamna aceasta, cat vremea inca iti permite sa o faci.

Intrucat camasa-rochie nu-si va pierde niciodata farmecul si actualitatea, facand parte din acele piese de imbracaminte care nu "mor" stilistic odata cu trecerea timpului, este important sa faci o astfel de achizitie punand mare pret pe calitate.

Cumpara un model perfect croit, dintr-un material superior si rezistent, pentru a te bucura de camasa-rochie ani de-a randul fara sa-ti fie teama ca isi va pierde notorietatea.

 

1. Camasa-rochie cu centura


Nimic cu accentueaza mai desavarsit si mai senzual linia trupului feminin decat o camasa-rochie marcata in talie cu o curea sau o centura din orice material iti flateaza tinuta: matase, piele sau metal. Alege o astfel de camasa intr-o nuanta pastel si asorteaz-o cu accesorii monocromatice in tonuri mai inchise, precum maron, bordo, grena sau purpuriu.

 

2. Camasa-rochie cu imprimeu


O varianta mai diafana, care exclude aproape in totalitate aerul masculin al acestei piese vestimentare unice, este camasa-rochie din imprimeu si elastic in talie. Elementul de modernitate este furnizat de imprimeul floral despre care stii deja ca este un must-have al sezonului. Pentru a putea fi purtat toamna, acest model poate fi completat de o jacheta lunga, botine calduroase si o esarfa de protectie impotriva vantului.

 

3. Camasa-rochie transformata in jacheta


Camasa-rochie poate functiona perfect si in calitate de jacheta, daca o suprapui peste o rochie mini usor evazata sau in valuri si respecti proportiile estetice. Cu o pereche de cizme cu franjuri si o palarie chic, in voga toamna aceasta, vei obtine un look original, jucaus si incarcat de sex-appeal.


Foto: refinery29.com

In anotimpul racoros, mai poti purta camasa-rochie in combinatie cu o vesta, geaca de blugi si accesorii diverse, astfel incat sa jonglezi cu mai multe stiluri care iti sunt pe plac.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare