Pentru ea

#stil #haine #haine blana #tinute blana #tendinte iarna 2012

3 moduri distractive de a purta blana iarna aceasta

Provocarea eliminarii monotoniei din garderoba ta poate parea uneori o adevarata misiune imposibila . Pentru solutii noi si multumitoare in acest sens, te poti folosi de una dintre cele mai puternice tendinte ale iernii: blana. Un singur detaliu poate face deseori diferenta, iar tinutele tale se pot reinventa in permanenta cu un strop de imaginatie. Iata 3 moduri distractive de a purta blana sezonul acesta.

Daca hainele voluminoase din blana nu iti flateaza in mod special silueta, exista si alte variante prin care poti introduce acest material pretios in viata ta, atunci cand vremea de afara presupune mai multa protectie termica.

Varianta 1 - Fularul

Inlocuieste-ti gulerul sau esarfa de zi cu zi cu un fular din blana (ecologica, ar spune militantii pentru drepturile animalelor ). Daca biroul in care lucrezi nu este cel mai calduros mediu in timpul iernii, vei fi bucuroasa ca ai incercat aceasta varianta.

Il poti purta cu piese vestimentare office sau tinute mai lejere pentru zi, palton sau geci clasice, cambrate in talie.



Foto: refinery29.com

Varianta 2: Vesta

O vesta din blana este un element versatil pentru garderoba ta, pe care te poti baza cand ai nevoie de un strat calduros in tinuta. Indrazneste sa o porti la ocazii formale, petreceri si alte evenimente pretentioase. Va fi un element chic care iti insoteste ansamblul vestimentar pentru o ocazie speciala, format din rochie eleganta, jacheta din piele, pantofi cu toc -cui si geanta-plic.

In acest mod, nu vei mai suferi din pricina frigului in drum spre petrecere, iar alaturarea originala va atrage cu siguranta atentia tutor. Intr-un mod placut, desigur.



Foto: refinery29.com

Varianta 3: Jacheta

Desi ai dressingul plin de jachete, nu ezita sa adaugi una din blana in colectia personala. In acest fel, vei putea crea o tinute impecabile pentru iesirile in oras: pantaloni-pana, o camasa din matase si botine cu platforma, confortabile si elegante.

O astfel de optiune va merge de minune atat la reuniunile de la sfarsit de saptamana, cat si la iesirile dupa orele lungi de la serviciu sau aniversarile la care participi.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare