Pentru ea

#tendinte 2015 #moda 2015 # cum te imbraci #pantaloni #moda #stil

3 trucuri pentru a parea ca ai picioare interminabile

Picioarele lungi si frumoase fac o tinuta banala sa para spectaculoasa, dau un aer de eleganta si te pun in valoare. Prin urmare, chiar daca nu ai cele mai lungi picioare, stilistii au gasit cateva trucuri simple pentru ca tu sa arati spectaculos in fiecare zi:

1. Poarta pantofii potriviti 

Nu este suficient sa porti tocuri pentru a parea ca ai picioare lungi. Botinele care se termina la glezna iti taie piciorul, de exemplu, in timp ce un stiletto - varful ascutit - iti lungesc piciorul. De preferat ar fi sa porti pantofi nude, indiferent ca e vorba de o tinuta cu fusta sau cu pantalon, sau stiletto in nuanta apropiata cu partea de jos a vestimentatiei (pantalon/fusta). De asemenea, renunta la bareta care taie baza piciorului. 

2. Tinute monocrome

Nu ai de ce sa-ti faci griji, tinutele monocrome vor fi mereu in voga, important este sa alegi piese de calitate, cu croiala pe corpul tau. Pantalonii evazati sau largi, neaparat cu tocuri, avantajeaza. Incearca nuante ale aceleiasi culori de vara, tesaturi fie vaporoase, fie din materiale care cad greu si-ti scot in evidenta atuurile. 

3. Glezna la vedere

Fie ca este vorba de panatloni tigareta, de fuste mini, de fuste creion, gleznele subtiri, scoase la vedere fac ca picioarele sa para mai lungi. De asemenea, talia inalta subtiaza si da impresia de inaltime, asa ca nu o ocoliti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului