Pentru ea

# tinute intalnire # cum te imbraci #tinute office #tendinte #moda

3 greseli vestimentare care strica prima impresie

Stii foarte bine cat de important este impactul primei impresii. Si, desi nimeni nu va diseca tinuta ta, ca sa spuna exact ce nu este in regula, cel mai important este sa nu primesti din prima un "asa nu". Iata cateva lucruri care distrug complet prima intalnire:

1. Porti o masura nepotrivita 

Este esential ca hainele sa fie xact pe masura ta. O masura prea mare sau prea mica te fac sa pari neglijenta, chiar neingrijita. In plus, oricat de frumoase sau bine croite ar fi hainele tale, daca nu cad perfect pe silueta ta, acest aspect va fi distrus. 

2. Porti materiale prea ieftine 

Sau scamosate, vechi, decolorate, patate. Este o greseala mai comuna decat ai crede. Aproape nimeni nu o faca intentionat, insa se intampla destul de des. Investeste in cateva piese de calitate, care atrag atentia si completeaza-le cu altele mai ieftine. Un sacou bine croit, dintr-o stofa de calitate, va ascunde cu succes o camasa sau un top ieftin. La fel, o geanta si pantofi asortati, din piele, vor spune despre tine ca ai grija de tinuta ta pana la capat. 

3. Nu esti atenta la accesorii 

Porti prea multe. Sau prea colorate. Sau din stiluri diferite, incompatibile. Atunci cand sunt neinspirate, accesoriile dau impresia unei tinute incarcate, neingrijite. Cand nu esti sigura, mai degraba pastrezi geanta, pantofii, un ceas de calitate si un inel sau cercei. Este mai mult decat suficient. 

Foto: highsnobiety.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului