Pentru ea

20 de lucruri de nelipsit din garderoba ta

Majoritatea femeilor, desi au sifonierul plin de haine, isi pun adesea intrebarea: “Cu ce sa ma imbrac azi? Astfel ca se intampla deseori sa nu gasesasca o combinatia potrivita pentru birou, o plimbare prin parc, o iesire la restaurant sau in club.Iata un top al hainelor care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei.

Camasa alba

O camasa alba te poate salva de foarte multe ori atunci cand nu stii cu ce sa asortezi jeansii, fusta, pantalonii drepti sau skinny. Aceasta are o importanta maxima in garderoba unei femei, mai ales pentru ca poate fi purtata cu aproape orice, la birou, la o intalnire de afaceri, la scoala si, de ce nu, la cumparaturi.

Trench

Atunci cand vine toamna, trebuie sa fii pregatita din punct de vedere vestimentar, astfel ca in sifonierul tau este bine sa se gaseasca un trench modern. In functie de gusturile tale, poti opta pentru culorile toamnei: bej, gri, negru sau. Daca esti o fire vesela, exploziva, poti alege si nuante mai puternice precum verde, rosu sau turcoaz.

 

Palton de stofa

Paltonul de stofa este o haina pe care trebuie sa o ai, mai ales daca stilul tau este elegant. Acesta poate fi purtat atat cu camasa si pantaloni de stofa, cat si cu jeansi si ciocate.

Nu trebuie decat sa ai in vedere silueta ta si sa vezi ce model ti se potriveste cel mai bine. In general paltoanele trei sferturi se potrivesc oricarei femei.

Jacheta din piele

O pantofi sport.

 

Bluza cu guler

O helanca intr-o singura culoare (de preferat intr-o nuanta inchisa) este foarte practica. Se potriveste cu la orice, de la pantaloni de trening, fusta ampla sau conica, jeansi sau pantaloni de stofa. Helanca poate fi pusa si pe sub un pulover cu anchior sau o camasa.

 

Pantaloni negri

Indiferent ca sunt din denim sau stofa, pantalonii negri sunt obligatorii in orice garderoba. Sunt usor de asortat si pot fi purtati atat la cumparaturi sau plimbare, cat si la birou sau la scoala. Femeile ii prefera intotdeauna pentru ca le arata mai slabe. Nu vei parea niciodata demodata daca vei asorta pantalonii negri cu o camasa, tricou, helanca sau pulover.

 

Jeansi

Pantalonii din denim sunt apreciati si purtati in intreaga lume, deoarece sunt comozi, foarte moderni si usor de asortat. Astfel ca jensii pot fi asortati atat cu un tricou, pentru o plimbare, dar si cu o camasa sobra pentru o intalnire de afaceri.

 

Fusta denim

Primavara, vara, toamna sau iarna , fusta din denim poate fi purtata fara probleme. Daca vara o porti cu un top, primavara o poti folosi cu o camasa si un dres subtire, iar iarna cu un pulover petrecut, un dres gros, colorat si cizme cu toc sau cizme stil “echitatie”.

 

Fusta trei sferuri

Dreapta, conica sau ampla, fusta midi nu va iesi niciodata din tendinte. Mai mult decat atat, fusta trei sferturi poate avantaja orice orice femeie si poate corecta diverse probleme.Este de preferat ca fusta sa fie neagra sau gri, pentru a putea fi usor de asortat.

 

Fusta clos

Marele avantaj al acestei fuste este acela ca poate fi purtat in orice anotimp: vara, cu sandale si o camasa subtire, iar iarna, cu dres gros si cizme. Este o fusta care va fi mereu la moda si care avantajeaza in special femeile cu solduri late sau cu silueta clepsidra.

 

Pulover petrecut

Foarte modern, puloverul petrecut poate contribui atat la o tinuta eleganta, cat si la una casual-sport. In functie de material si culori poate fi purtat la birou peste o camasa alba (poate tine locul sacoului) sau in oras peste un tricou sau peste o helanca.

 

Geanta XXL

De ceva vreme se poarta gentile mari si incapatoare, asa ca nici sezonul acesta nu face exceptie. Accesorizeaza-te cu o geanta mare, intr-o singura culoare, pe care sa o poti purta atat la trenci si palton, cat si la o geaca de piele.

 

Pantaloni drepti

Pantalonii cu croiala masculina sunt foarte practici, comozi si usor de asortat. Se adreseaza in special femeilor care petrec mult timp la birou, dar si femeilor active, pentru care imaginea serioasa este o carte de vizita. Acestia pot fi asortati cu o camasa, o helanca sau un pulover.

 

Rochia neagra ( Little Black Dress )

Aceasta rochie este considerata de toti marii creatori de moda ca fiind indispensabila in garderoba femeilor. Nu conteaza anotimpul in care o porti, ci doar evenimentul. Este o piesa vestimentara in care merita sa investesti oricat, pentru ca nu se va demoda prea curand.

 

Geanta plic

Matase, satin sau piele, o geanta plic va fi mereu de actualitate. Se potriveste foarte bine cu tinutele de seara, cu conditia ca geanta sa fie cat mai simpla si discreta, fara ornamente, paiete sau sclipici.

 

Camasa din matase naturala

Camasa din matase naturala este o O piesa vestimentara pe care o poti purta numai la ocazii speciale, foarte fina si rafinat. Culoarea somonului sau culoarea untului sunt cele mai cautate in ceea ce priveste camasile de matase.

 

Cizme stil echitatie

Practice si comode, aceste cizme pot fi purtate atat la birou, cat si la cumparaturi sau plimbare. Le poti utiliza la fustele clos, cu dresuri groase, dar si la jeansi, pentru o tinuta casual-sport. Ele sunt de obicei imblanite si se poarta mai ales iarna.

 

Pantofi negri

Pentru rochia neagra ai nevoie de o pereche de pantofi cu toc. In acest sezon se poarta pantofii cu bot rotund si tocul gros , eventual din piele lacuita. De asemenea, satinul sau pielea intoarsa sunt printre materialele preferate de creatori in acest sezon.

 

Cizme cu toc sau botine

Cizmele inalte, cu toc sau botinele sunt preferate de catre femeile care au un stil casual-elegant si care vor sa isi puna in evidenta picioarele. Acestea pot fi purtate atat cu fuste scurte , trei sferturi, dar si cu pantaloni de stofa sau denim.

 

Balerini

Pe perioada toamnei poti purta fara probleme balerini, daca imbraci si un dres gros care sa iti tina de cald. Acestia pot fi folositi la orice fel de pantaloni (mai putin stofa), dar si la fustele ample.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare