Pentru ea

#stil #stil feminin #haine iarna #tendinte 2012 # tinute iarna

2 tinute perfecte pentru weekend

Sfarsitul de saptamana vine cu relaxare, distractie, bunadispozitie si dragoste de viata. Toate acestea ar trebui sa se reflecte si in alegerile tale vestimentare. Renunta la camasile formale si pantofii cu toc pe care esti nevoita sa ii suporti zilnic in pofida disconfortului si incearca doua tinute perfecte pentru weekend, inspirate din stilul de strada observat recent in Chicago.

Chiar daca iarna nu pare sa paraseasca curand meleagurile noastre, te poti "inarma" cu un look modern si confortabil pentru iesirile la cumparaturi sau la cafenea din weekend. Tendintele anului 2012 promoveaza originalitatea si curajul de a iesi in evidenta, iar urmatoarele 2 tinute respecta intocmai aceste caracteristici.

-chic

Blana se numara printre materialele-vedeta ale sezonului rece in curs, iar iarna vitrega nici ca se putea infrunta mai eficient decat in acest mod. Asorteaza o haina de blana chic (nu te rezuma la plictisitorul negru sau maron, opteaza pentru modernul si fermecatorul burgundy) cu o pereche de sau cu manseta. Mai ai nevoie de un pulover XXL din lana, calduros si de accesorii chic, precum o palarie retro, o geanta incapatoare de zi si botine calduroase, care sa te tina departe de umezeala si ger.

Indraznesti sa mergi si mai departe? Atunci adauga o pereche de manusi tricotate si un colier supradimensionat, care sa adauge un plus de personalitate ansamblului vestimentar.



Foto: refinery29.com

Tinuta sexy-eleganta

Cizmele negre, cu caramb inalt si talpa plata, sunt un alt must-have al iernii anul acesta. Daca temperaturile iti permit, pregateste-ti o tinuta sexy-eleganta, in care sa asortezi acest tip de cizme cu pantaloni scurti din denim, colanti mati grosi, pulover XXL si palton din stofa, cu croiala in "A".

Mai ai nevoie de un fular colorat, care sa accentueze aerul tineresc al aparitiei, o geanta medie dreptunghiulara din piele si o atitudine jucausa si increzatoare. Va fi tinuta perfecta pentru o iesire cu prietenii la suc sau la film, o intr-un cadru relaxat sau chiar la cumparaturi cu cea mai buna amica.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului