Pentru ea

#stil #haine #fashionup #tinute valentine`s day #haine fashioup

10 tinute FashionUp pentru Valentine`s Day 2012

Ziua Indragostitilor se aproapie cu pasi repezi, iar tu nu te-ai hotarat inca asupra ansamblului vestimentar care sa iti lase iubitul fara grai? FashionUp.ro iti sare in ajutor si iti ofera cele mai inspirate si moderne variante de stil, la preturi accesibile. Cucereste-l cu o aparitie incarcata de rafinament, asigurata de una dintre urmatoarele 10 tinute pentru Valentine's Day 2012.

Temperaturile scazute de afara si timpul tot mai limitat iti transforma shopping-ul din intr-un adevarat calvar. Din fericire, tinuta de vis pentru Valentine's Day te asteapta pe FashionUp.ro, cu preturi reduse si toata gama de accesorii de care ai nevoie. Iata doar o parte din optiunile oferite de magazinul online pentru seara speciala a indragostitilor:

1. Tinuta romantica din dantela

Dantela se numara printre cele mai populare materiale in tendinte sezonul acesta. In plus, exprima intocmai spiritul sarbatorii de Valentine's Day: romantism, eleganta, feminitate si putere de seductie. FashionUp.ro iti ofera solutia perfecta: ), cambrata pe trup, cu provocator la spate si captuseala de culoarea pielii. Semitransparenta din zona umerilor va aprinde imaginatia iubitului tau. In plus, daca o comanzi in perioada 7-14 cristale swarovski in forma de inimioara, ideali pentru Ziua indragostitilor.

Completeaza-ti tinuta cu Ron ) din piele nubuck, cu platforma, toc subtire si bot rotund. Geanta plic bej Sepala din piele naturala (200 ron) si cerceii Cassia din argint, cu perle gri inchis (48 ron), completeaza cu succes ansamblul.

2. Tinuta animal print

Elbereaza felina din tine cu ajutorul senzualei rochii Guess, cu maneca 3/4 si animal print (296 ron). Asorteaz-o cu geanta-plic Punch Black (330 ron), pantofii negri Holiday (79 ron) si bratara Aramia Prochaine (105 ron).
 

3. Tinuta din matase

Opteaza pentru superba rochie rosie din matase corai Mirela Diaconu (799 ron), cu croiala asimetrica, pantofii Glamour by AT peep toe corai (320 ron), plicul Opale Gold (330 ron) si cerceii din argint cu perla de cultura (248 ron).

4. Tinuta clasica

Pentru o tinuta clasica, alege rochia din dantela Tina R (149 ron), pantofii bej Sepala (430 ron), plicul negru Sepala (320 ron) si ceasul Moschino (328 ron).


 

5. Tinuta ultra-eleganta

Asigura-ti o aparitie ultra-eleganta cu rochia din matase Mirela Diaconu (738 ron), pantofii cu varf ascutit Condur (349 ron), plicul Wild Side (330 ron) si setul cu cercei si colier Regal ( 135 ron).

6. Tinuta

" Little black dress " vine anul acesta intr-o forma retro si decorata cu paiete. Combina rochia Monique Celeste (126 ron), cu pantofii rosii Sepala (430 ron), plicul Wonderland (350 ron) si cerceii cuart roz (212 ron).


 

7. Tinuta cu paiete

Iti place farmecul pe care il emana tinutele vintage? Atunci opteaza pentru rochia verde cu paiete Tina R (129 ron), pantofii negri cu aplicatie metalica Bata (239 ron), geanta din piele verde inchis Calin Design (186 ron) si bratara Prochaine Fantasia (105 ron).
 

8. Tinuta diafana

Iti doresti o imagine diafana si delicata pentru Valentine's Day? Atunci rochia din dantela Tina R (79 ron) va merge de minune cu pantofii bej Condur (349 ron), geanta plic Wild Gold (330 ron) si inelul din argint si aur Regal Gold (165 ron).
 

9. Tinuta cu

Bulinele Polka si fundele supradimensionate domina tendintele actuale in moda, de aceea rochia Handmademylove Raspberry (250 ron) trebuie sa fie a ta sezonul acesta. Asorteaz-o cu botinele gri Angelina (109 ron), plicul Opale Metalic (330 ron) si cerceii + inelul Iris Design (150 ron).

10. Tinuta baby-doll

Esti adepta croielilor baby-doll si te avantajeaza stilul? Atunci alege rochia Lovely Lauren (295 ron), pantofii Ed Hardy Violet (399 ron), plicul lila Sepala (320 ron) si inelul din argint cu ametist (349 ron).



Pe FashionUp.ro poti cumpara peste 10.000 de produse pentru femei, barbati si copii, ale celor mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului