Pentru ea

#stil #stil feminin #tinuta vedete # stil vedete plinute #vedete plinute

10 secrete de stil de la vedetele plinute

Secretul celebritatii nu consta in afisarea unei siluete perfecte. Staruri precum Adele, Oprah, Queen Latifah sau Melissa McCarthy au reusit sa cucereasca o lume intreaga cu sarmul si talentul de care dispun, desi silueta lor este departe de standardele frumusetii de astazi. Chiar si asa, aparitiile divelor plinute pe covorul rosu au atras deseori comentarii pozitive din partea criticilor, gratie felului in care au reusit sa isi puna in evidenta atuurile. Iata 10 secrete de stil inspirate de vedetele plinute.

Formele rotunde si zambetele pline de lumina ar putea fi si ele la moda. Iata o alta abordare a frumusetii plinute, care arata ca o constitutie rubensiana poate sa exprime mult stil.

Octavia Spencer

Octavia Spencer stie ca tinutele intr-o singura culoare avantajeaza siluetele voluptoase. In plus, nu doar negrul poate complimenta un trup cu forme. Nuante interesante precum griul perlat si o croiala "inteligenta", care sa subtieze prin forma si detalii, pot fi o adevarata binecuvantare. Octavia a stiut exact ce lungime a manecilor sa aleaga pentru a ascunde bratele pline, fara sa acopere prea multa piele.

Adele

Clasica rochie neagra nu este un atu doar pentru femeile cu silueta filiforma. Adele stie exact cum sa speculeze calitatile acestei piese vestimentare incarcate de rafinament. La MTV Video Music Awards , cantareata britanica a purtat o superba rochie neagra cu un detaliu multicolor in zona pieptului (artificiu minunat care atrage atentia catre chipul angelic), a carei lungime ajunge pana la jumatatea gambei (aceasta dimensiune va subtia silueta mai bine decat cea care atinge pamantul).



Foto: ivastic.com

Oprah

Oprah iti demonstreaza ca nu trebuie sa porti neaparat o rochie la un eveniment important. Un trenci dintr-un material pretios (satin, matase), cu guler rotund si cordon in talie, pe care sa il asortezi unor pantaloni eleganti "la dunga", poate fi o tinuta minunata originala pentru orice ocazie speciala.

Queen Latifah

Femeile sunt sfatuite mereu sa isi accentueze talia, insa daca mijlocul tau este drept si umerii sunt lati, incearca o croiala dreapta cu detalii in zona bustului. Cu aceasta strategie, Queen Latifah afiseaza o silueta dreapta si proportionata, cu un aer delicat in partea de sus a trunchiului.



Foto: ivastic.com

Melissa McCarthy

O rochie cu pliuri intr-o singura parte a taliei defineste silueta, fara sa o incarce. Melissa McCarthy a ales si cateva detalii sclipitoare, care sa se "asorteze" perfect cu personalitatea sa optimista si vivace.



Foto: ivastic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare