Pentru ea

#garderoba haine #garderoba feminina #garderoba #stil feminin

7 lucruri de care ai nevoie in garderoba anul acesta

Daca vrei sa iti conturezi un look in trend anul acesta, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca cateva obiecte vestimentare-cheie. Designerii recomanda anul acesta o multime de tinute din care cu siguranta vei gasi cateva care sa fie in ton cu personalitatea ta, dar si la moda. Iata cateva lucruri de care ai nevoie anul acesta ca sa fii in tendinte:


1. Fusta creion

In 2013, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca fusta creion, cu ajutorul careia iti poti realiza atat o tinuta de zi, cat si una de seara, mai sofiscata. Fusta creion o poti purta cu bluze largi, de matase, dar si cu bluze mai stramte. Pentru zilele mai racoroase asorteaza fusta creion cu jachete pana in talie, mai largute.

De asemenea, la o fusta creion este obligatoriu sa porti tocuri cui, inalte.


2. Jachete din materiale mixte

Un alt obiect vestimentar pe care trebuie sa ti-l achizitionezi anul acesta este jacheta din materiale mixte. Fie ca e vorba de blana cu piele sau lana cu blana, aceste jachete sunt un must-have in 2013.


3. Tricotajele

Bluzele tricotate sunt un alt obiect vedeta anul acesta. Sunt ideale pentru perioada acesta, cand inca mai este racoare. Le poti asorta cu pantaloni lejeri dintr-un material care sa fie in contrast cu tricotul.


4. Gentile mari

Gentile mari, care nu au o forma bine conturata, si cu parti extensibile sunt ultima tendinta in materie de accesorii. Pe langa faptul ca sunt utile, deoarece sunt incapatoare, gentile mari sunt la moda. Le porti purta la o tinuta clasica, insa dau si o nota sport.


5. Jachetele in forma de T

Fie ca sunt din piele sau din stofa, jachetele in forma de T iti vor da o nota de eleganta, chiar daca le vei asorta cu o pereche de jeansi.


6. Imprimeurile

Toti marii designeri recomanda pentru 2013 imprimeurile. Tinutele cu imprimeuri sunt ideale pentru seara, insa daca asortezi o pereche de pantaloni cu imprimeuri mai subtile si o camasa alba, acestea pot fi ideale chiar si pentru o tinuta de zi foarte chic.


7. Pantalonii trei sferturi

Pantalonii trei sferturi sunt indispensabili anul acesta. Ii poti asorta cu bluze de matase elegante si pantofi cu toc cui, dar si cu o pereche de balerini, pentru o tinuta de zi.



Sursa foto: imagineamea.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului