Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #alimentatie vedete #mic dejun vedete

Trucuri de vedete. Ce mananca la micul dejun ca sa arate bine

Iti doresti o silueta perfecta si un tonus ca de vedeta? Iata ce mananca divele la micul dejun ca sa arate impecabil!

Anda Adam

Anda Adam este adepta unui stil de viata foarte sanatos. Este extrem de atenta la alimentatie si merge des la sala. "Nu prea sar peste micul dejun. E masa cea mai importanta. Uneori iau micul dejun mai tarziu pentru ca ma trezesc mai tarziu, dar e nelipsit. Mananc un iaurt cu un ou fiert, un pahar de apa si un mar. Imi plac foarte mult lactatele si fructele. Pentru energie, consum shake-uri proteice", a declarat cantareata pentru Foodstory.

Mihaela Radulescu

Si chiar daca are 44 de ani, Mihaela Radulescu arata tot ca la 20. Secretul? "Incep dimineata cu un litru de apa, uneori ceai. Trebuie sa ma credeti pe cuvant, la mine functioneaza urmatoarele lichide impreuna. Dupa un litru de apa urmeaza iaurt, dupa asta vine sucul de fructe sau legume, daca sunt acasa si pot sa imi bag in mixer morcovi cu ardei, portocale, nu conteaza, si apoi merge si o cafea, neindulcita, sau un ceai verde", a spus Mihaela Radulescu.

Citeste si:

Cum sa porti cat mai cool o sapca de baseball. Vedetele dau tonul

Invata de la Angelina Jolie cum sa porti cu stil rochia neagra

Invata de la Adela Popescu ce trebuie sa faci ca sa ai bucle de diva

Valentina Pelinel

Si pentru Valentina Pelinel e lege: nu sare niciodata peste prima masa a zilei! "Micul dejun e simplu pentru mine. Consum fie un fruct, fie un iaurt cu fructe de padure si, arareori, cereale cu suc de portocale (nu cu lapte).

Roxana Ionescu

Si "Mama Natura" are mare grija ce mananca dimineata. "La micul dejun, imi place sa mananc ceva usor, de obicei iaurt cu cereale si cu miere. Dar sunt dimineti in care mananc ou fiert cu ardei sau branza slaba cu rosii. Am descoperit branza tofu, e geniala", a dezvaluit vedeta pentru Foodstory.

Victor Slav

Dar daca iti imaginai ca doar divele sunt atente la silueta, iata ca si pentru Victor Slav alimentatia este deosebit de importanta, mai ales, micul dejun. "Nu sar niciodata peste micul dejun, sunt de parere ca acesta ar trebui sa fie cea mai consistenta masa a zilei. Cand am timp, imi place sa mananc omleta sau oua fierte, rosii cu branza, fulgi ovaz sau shake-uri foarte sanatoase", a marturisit prezentatorul stirilor meteo de la Pro TV.

Catalin Botezatu

Catalin Botezatu, in schimb, nu se da in laturi de la nimic. "Ador micul dejun si mananc din toate. Imi place sa ma trezesc mai devreme ca sa iau un mic dejun prelungit, cu prietenii, sa vorbim, sa stabilim ce urmeaza sa facem peste zi", a povestit designerul.

Sursa foto: momentumlab.sg, perfecte.ro, arq.ro, cugetliber.ro, acasatv.ro, agentiadepresamondena.com, wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare