Stil de vedeta

#vedete #tratamente infrumusetare #tehnici infrumusetare #infrumusetare vedete

Tratamente de infrumusetare de la vedete

Daca te-ai intrebat dintotdeauna cum reusesc vedetele sa aiba un ten si un par perfect sanatoase, iti dezvaluim cateva dintre secretele de frumusete pe care le au acestea in ritualul lor zilnic. Iata ce tratamente si produse folosesc vedetele autohtone pentru a arata cat mai bine:


1. Sylvia

Sylvia are un par stralucitor si sanatos, iar culoarea sa rosie ca focul pare ca nu se decoloreaza niciodata. Pentru a avea insa un par perfect, Sylvia foloseste dupa fiecare spalare o masca pentru par vopsit si uscat, in cazul sau, si un lapte hranitor cu rol termic, pentru a-si mentine culoarea proaspata. Dupa fiecare spalare, Sylvia isi aplica pe varfurile parului ulei de argan, iar de doua ori pe saptamana face un tratament de regenerare a parului cu masti naturale cu ulei de masline si galbenus de ou.

Pentru ten, Sylvia a marturisit ca, in ciuda vietii agitate pe care o are, nu uita in nicio seara sa se demachieze oricat de obosita ar fi. Ea foloseste pentru tenul sau uscat doua tipuri de crema, una mai usoara, ca baza de machiaj, iar seara isi aplica pe fata o crema hranitoare pe baza de laptisor de matca.


2. Lora

Pentru un ten perfect, Lora a dezvaluit ca foloseste foarte mult uleiul de migdale dulci. Acesta hidrateaza si calmeaza pielea si, in plus, ajuta si la estomparea cearcanelor si a ridurilor.

Uleiul de migadale este ideal si ca exfoliant pentru buze. Amesteca cateva picaturi de ulei de migdale cu putin zahar si freaca-ti usor buzele. Vei scapa rapid de pielea moarta si vei avea buze perfect hidratate.


3. Andreea Ibacka

Actrita Andreea Ibacka a marturisit ca foloseste pentru ten o masca cu banane. Ea amesteca o banana pisata cu doua lingurite de smantana si una de miere. Lasa aceasta masca sa actioneze 20 de minute, apoi o indeparteaza cu apa calduta. Andreea a spus ca foloseste aceasta masca in special in perioada de iarna, cand tenul se usuca foarte rau.


4. Silvia Launeanu

Silvia Launeanu, solista de la Las Vegas, a marturisit ca nu prea frecventeaza saloanele de infrumusetare si de cele mai multe ori recurge la tratamentele naturiste, pe care si le face singura acasa.

"Pentru mine, ingrijirea e numai acasa. Pentru ten, imi fac masti cu ulei de masline, miere, galbenus de ou si tot felul de fructe. Sunt foarte multe combinatii pe care le fac la plesneala, in functie de cum imi simt pielea", a marturisit Silvia. Ea isi face, de asemenea, tot singura si impachetari anticelulitice, folosind zat de cafea si ulei cu vitamina E si masline.

Sursa foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare