Stil de vedeta

#cupluri stilate #cupluri elegante #cupluri #showbiz #stil feminin #stil de vedeta

Top 7 cele mai stilate cupluri din showbizul mondial

Urmarite cu sufletul la gura la fiecare aparitie pe covorul rosu, celebritatile sunt cele care dau tonul in moda. Dar atunci cand stilul se imparte cu succes la doi, publicul pare si mai castigat. Iata care sunt cuplurile din showbiz care si-au castigat pe buna dreptate titlul de "fashion icons":

Angelina Jolie si Brad Pitt

Sursa foto: lovedbyparents.com

Primii pe lista celor mai bine imbracate cupluri se numara, fara doar si poate, Brad Pitt si Angelina Jolie. Stilul lor vestimentar este amplu dezbatut de site-urile si de revistele de moda, iar in cei zece ani de relatie si, asadar, de aparitii in lumina reflectoarelor, cei doi aproape ca nu au dat gres.

David si Victoria Beckham

Sursa foto: liveinstyle.com

Un alt cuplu elegant este format de David si Victoria Beckham. Stilul lor s-a aflat intr-o continua evolutie, fosta vedeta pop reusind sa isi construiasca propriul brand, in timp ce costumele pe care le poarta David il fac unul dintre cei mai bine imbracati barbati din lume.

Citeste si:

Alege puloverul in functie de forma corpului tau

Schimba aspectul balerinilor in cativa pasi simpli

4 coafuri perfecte pentru o zi ploioasa

 

Printul William si Ducesa Kate

Sursa foto: babble.com

Si ca sa ramanem tot in Europa, o alta pereche celebra careia lumea intreaga ii urmareste fiecare miscare si ale caror tinute sunt mereu in atentia publicului este cea formata de Printul William si Ducesa Kate. Eleganta britanica a lui William si rafinamentul viitoarei regine s-au impus ca un adevarat trend.

Blake Lively si Ryan Reynolds

Sursa foto: independent.ie

Sarcina lui Blake o transforma pe zi ce trece intr-un model pentru fiecare gravida. In plus, in vreme ce Ryan Reynolds este mereu imbracat perfect, Blake Lively este frumusetea si eleganta atemporala in persoana.

Beyonce si Jay-Z

Sursa foto: nydailynews.com

Categoric unul dintre cele mai stilate cupluri celebre, Beyonce si Jay-Z si-au dovedit bunul gust atat pe scena, cat si pe covorul rosu. In timp ce Beyonce ridica mereu stacheta si creeaza noi tendinte, Jay-Z s-a transformat in icoana unei generatii.

Kanye West si Kim Kardashian

Sursa foto: viva.ro

Nici n-au trecut doi ani de cand Kanye West si Kim Kardashian sunt impreuna si, cu toate acestea, cei doi si-au castigat admiratia publicului din intreaga lume. Kanye chiar creat cateva colectii personale, insa marele sau merit in moda este vizibil mai degraba in transformarea lui Kim. Chiar si copilul lor North se afla deja pe lista celor mai bine imbracati pusti.

Kate Moss si Jamie Hince

Sursa foto: usmagazine.com

Un supermodel si un star rock, Kate Moss si Jamie Hince au stiut sa impinga moda dincolo de limite. Chiar daca nu ii vezi potrivindu-si tinutele, cu toate astea influenta stilului lor este clar decisiva si in favoarea lor.

Sursa foto principala: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare