Stil de vedeta

#vedete intern #rochii rosii #rochii vedete #iulia vantur #carmen bruma #simona patruleasa #showbiz #andreea raicu #stil de vedeta #mihaela radulescu

Top 5 vedete care arata uimitor in rosu

Se spune ca atunci cand nu vrei sa dai gres cu o tinuta te imbraci in negru. Vedetele dovedesc insa ca si rosul este o culoare cu care poti face senzatie. Iata in continuare 5 dive care arata senzational in rosu:

Simona Patruleasa

Sursa foto: blog.stilago.ro

Rosul este o culoare care atrage toate privirile, indiferent cine si cand o poarta. Iar cand cea care imbraca o rochie rosie este si o bruneta sexy, atunci cu atat mai mult se poate spune ca aceasta culoare starneste adevarate pasiuni. O dovedeste Simona Patruleasa in aceasta rochie senzationala, in stil grecesc, cu un umar dezgolit. Singurele bijuterii pe care le-a purtat prezentatoarea TV impreuna cu aceasta tinuta au fost niste cercei eleganti foarte mari.

Andreea Raicu

Sursa foto: stylista.ro

O rochie rosu sangeriu, cu un decolteu foarte ametitor, a purtat la una dintre galele Gopo si Andreea Raicu. Si se poate spune pe buna dreptate ca prezentatoarea TV a avut parte de o aparitie cu adevarat memorabila. "Cred ca e prima oara cand port o tinuta rosie cu un decolteu spectaculos la un eveniment, insa am ales-o pentru ca mi-a placut foarte mult si se pare ca a facut cu adevarat impresie", a spus atunci Andreea Raicu.

Citeste si:

Invata cum sa iti alegi botinele care ti se potrivesc

7 accesorii de iarna pe care le gasesti la preturi sub 60 de lei

8 tinute perfecte pentru iarna. Invata cum sa te imbraci in trend

 

Carmen Bruma

Sursa foto: perfecte.ro

Carmen Bruma munceste mult pentru silueta pe care o are. E atenta nu doar la ce si cat mananca, dar face si foarte mult sport. Iar aparitiile ei mondene sunt cu adevarat spectaculoase. Ca atunci cand a aparut la deschiderea unei clinici purtand aceasta rochie rosie mulata, cu maneca trei sferturi. Vedeta TV si-a completat look-ul cu o pereche de pantofi nude si o geanta gri.

Mihaela Radulescu

Sursa foto: wowbiz.ro

Mihaela Radulescu este alta vedeta careia rosul i se potriveste de minune. Cum ar fi aceasta rochie rosie pe care diva de la Monaco a purtat-o la un eveniment monden si care i-a lasat pe toti cei prezenti cu gura cascata. Rochia Mihaelei nu avea doar un decolteu foarte adanc, ci ii lasa la vedere si spatele bine tonifiat.

Iulia Vantur

Sursa foto: perfecte.ro

Absolut seducator arata si Iulia Vantur atunci cand imbraca o rochie rosie. Iar blondina se pare ca stie bine acest lucru cata vreme apare adesea la in lumina reflectoarelor purtand aceasta culoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare