Stil de vedeta

#Bel Powley #Bafta 2016 #cate blanchett # stil de vedete

Top 5 rochii neinspirate la Bafta 2016! Cine le-a purtat

Pene, sclipici si combinatii neinspirate de culori sau texturi... Asa au ales unele vedetele sa atraga atentia la gala premiilor BAFTA 2016! Iata cele mai neinspirate tinute in care au defilat vedetele pe 14 februarie la Londra, potrivit dailymail.co.uk.

Bel Powley
(23 de ani), protagonista filmului “The Diary of a Teenage Girl (2015), a fost criticata pentru tinuta in culorile curubeului, sclipicioasa din cap pana in picioare, pe care specialistii ar recomand-o mai degraba pentru un cocktail!  Ea a fost taxata si pentru asocierea rochiei cu sandalele argintii.

Penele le-au dat serios de furca vedetelor care au ales astfel de rochii. Laura Haddock, sotia lui Sam Claflin, starul din “Jocurile Foamei”, imbracata  cu o tinuta formata dintr-o camasa din voal, transparenta, si o fusta facuta din pene negre, a fost vizibil jenata cand, la un moment dat, i-a cazut una dintre pene, moment in care s-a aplecat sa o ridice.

Si lui Cate Blanchett, cele doua randuri de pene i-au adus critici din partea designerilor!  

Pene a ales si Stephanie Powers, starul de 73 de ani al anilor ’80 care-a jucat cu Robert Wagner in seria “Hart to Hart”, optiune care l-a dezamagit pe fashion editorul Simon Glazin: „Cine i-a spus ca corbul mort in jurul gatului ei este o idee buna ar trebui sa fie concediat. Rochia este corespunzatoare varstei, dar penele pur si simplu nu merg".

O alta aparitie care a dezamagit la Bafta a fost si cea a actritei de comedie Rebel Wilson, in varsta de 35 de ani, care a optat pentru un costum-rochie, negru,cu fusta pana la genunchi in fata si lunga in spate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare