Stil de vedeta

#mtv music awards #tinute vedete #tinute #tinute mtv music awards

Top 5 cele mai frumoase tinute la MTV Music Awards

Fiecare gala sau eveniment organizat in vederea acordarii de distinctii si recompense pentru vedete este si un bun prilej de a trage cu ochiul si la minunatele tinute cu care acestea se prezinta pe covorul rosu. Cel mai recent eveniment de acest gen a fost Gala MTV Music Awards 2013, care s-a desfasurat duminica seara, la Los Angeles. Iata cate vedetele care au impresionat cu tinutele lor!


1. Selena Gomez

Una dintre cele mai surprinzatoare aparitii la Gala Premiilor MTV Music Awards a fost cantareata Selena Gomez, care a purtat o rochie aurie, scurta cu maneci lungi si putin transparenta. Tinuta Selenei a fost extrem de apreciata de critici pentru aerul elegant si, totodata sexy, pe care il emana.


2. Kim Kardashian

Desi a fost mai mereu criticata in ultima vreme pentru aparitiile sale, Kim Kardashian, insarcinata in luna a sasea, a reusit sa cucereasca cu tinuta sa. Diva a optat pentru aceasta gala pentru o rochie neagram vaporoasa, de lungime medie, care ii ascundea foarte bine burtica.


3. Kerry Washington

Actrita Kerry Washington, cunoscuta din serialul "Scandal" si din filmul "Django Unchained", a fost una dintre cele mai indraznete aparitii, tinand cont ca majoritatea vedetelor au optat pentru culori inchise si destul de cuminti. Actrita a ales sa poarte o rochie intr-o culoare puternica, galben aprins cu trena.


4. Zoe Saldana

O alta vedeta care a facut senzatie pe covorul rosu cu tinuta sa este actrita Zoe Saldana, cunoscuta din pelicula "Avatar". Vedeta a facut avut o aparitie spectaculoasa intr-o rochie Givenchy, neagra, cu imprimeuri florale.


5. Kylie Minogue

Cantareata Kylie Minogue, recunoscuta pentru bunl sau gust vestimentar, nu putea sa dezamageasca nici de aceasta data. Kylie Minogue a ales sa poarte la aceasta gala o rochie in nuante de argintiu si albastru, care lasa se i se intrevada si formele sexy prin cateva parti transparente.


6. Crystal Reed

Actrita Crystal Reed a adus si ea o pata de culoare intre tinutele sobre ale Galei MTV Music Awards 2013. Ea a ales o rochie din dantela rosie, la care a asortat perfect o pereche de pantofi nude.



Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare