Stil de vedeta

#met gala 2019 #tommy hilfiger #tinute #vedete

Tommy si Dee Hilfiger, la Met Gala 2019, alaturi de vedete de renume

Tommy si Dee Hilfiger au fost prezenti la gala pentru strangere de fonduri dedicata Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute din New York City, pentru a celebra deschiderea expozitiei ‘Camp: Notes on Fashion’. La gala au fost invitate vedete de renume international care au surprins cu tinutele alese.

 

Avand la baza eseul din 1964 ,,Notes on Camp” al scriitoarei Susan Sontag, expozitia prezinta felul in care moda si arta au fost influentate de teme precum trucurile, exagerarea si ironia. Seara a fost co-prezidata de Lady Gaga, Alessandro Michele, Harry Styles, Serena Williams si Anna Wintour.

Printre invitatii aflati la masa lui Tommy si Dee Hilfiger s-au numarat Zendaya si Lewis Hamilton, supermodelul Winnie Harlow, vedetele TV Kris Jenner si Corey Gamble, arhitectul de imagine Law Roach, cantareata si compozitoarea Thalia si producatorul Tommy Mottola.

"Este intotdeauna un proces interesant sa creez modele care sunt inspirate de unele dintre cele mai importante momente de moda. Nu poti spera la o seara mai memorabila decat Met Gala pentru a vedea aceste design-uri prinzand viata”, a declarat Tommy Hilfiger.

Ce tinute au purtat vedetele la marea petrecere de la New York

Tommy Hilfiger a purtat un tuxedo albastru, cu revere albe de matase, pantaloni cu talie inalta decorati cu motive in forma de stea din pietre stralucitoare, o camasa clasica alba pliata, o cravata mare de satin negru, o vesta neagra de matase si o pereche de ghete stralucitoare Chelsea.

Dee Hilfiger a purtat o rochie albastra cu margele si motive in forma de stea si tiv asimetric, impreuna cu un bolero cu dungi albe si rosii si cizme stramte, in dungi.

Zendaya a purtat o rochie de seara gri cristal din matase, animatronica, realizata pentru a permite transformarea atat vizuala, cat si fizica a siluetei, de la neutra la dramatica, culminand cu rochia evoluand in culoarea albastru pentru aspectul final.

Lewis Hamilton a purtat un costum de seara Nehru, cu trei butoane, in tonuri negre si argintii, cu guler si mansete de catifea neagra, impreuna cu o camasa de seara purtata cu esarfa alba.

Winnie Harlow a purtat o rochie de seara din tul si organza, impodobita cu o cascada de cristale colorate cabochon, cu o trena stralucitoare de cristale si un bolero negru din pene.

Kris Jenner a purtat o salopeta din matase albastru-inchis,cu detalii stralucitoare in forma de stea pe piciorul stang si un corset décorat cu stea, impreuna cu o haina alb-argintie, lunga din tul si umeri supra-dimensionati, tip opera.

Corey Gamble a purtat un sacou cu revere de matase si butoni in forma de stea, o pereche de pantaloni din satin, o camasa alba de seara, si o cravata bleumarin in forma de funda.

Law Roach a purtat o haina de seara lunga cu gluga din satin albastru deschis, impreuna cu o vesta tip corset cu rever negru de matase, manseta si nasturi, pantaloni evazati cu talie inalta, o camasa alba de seara si o cravata extraganta fuchsia.

Thalia a purtat o rochie de seara argintie din satin tip ducesa, pe un singur umar, impodobita cu o spirala de cristale si safire tip guler.

Colectiile sunt disponibile in magazinele Tommy Hilfiger selectionate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului