Stil de vedeta

#victoria beckham #tinute vedete #vedete #tinute

Tendinte: 6 vedete care poarta tinute create de Victoria Beckham

Victoria Beckham si-a incercat norocul in muzica, insa a recunoscut ca niciodata nu a a avut voce. Dupa destramarea trupei Spice Girls, Victoria s-a orientat catre o cariera in fashion. A ajutat-o enorm numele pe care il poarta, dar si talentul de designer vestimentar. Chiar daca la inceput nimeni nu ii dadea sanse de reusita in lumea modei, iata ca Victoria Beckham s-a incapatanat sa arate tuturor ca este capabila sa creeze modele fabuloase de rochii si tinute pentru reprezentantele sexului frumos care vor sa se simta feminine, atragatoare si senzuale.

Iata cateva vedete internationale care poarta cu mandrie tinutele create de Victoria Beckham.


1. Cheryl Cole

Desemnata 2 ani la rand cea mai sexy femeie din lume, Cheryl Cole este indragostita de rochiile create de Victoria Beckham si nu ezita sa-i ceara sfatul atunci cand este invitata la un eveniment monden important. Iat-o pe Cheryl Cole intr-o rochie alba diafana, desenata de Victoria Beckham.


2. Anne Hathaway

Anne Hathaway s-a bucurat de o popularitate incredibila in ultimele luni, gratie rolului din pelicula "Les Miserables". Actrita nu a lipsit de la niciun eveniment important dedicat cinematografiei, astfel ca a avut nevoie de numeroase tinute impecabile pentru covorul rosu. Iat-o intr-o rochie little black dress creata de Victoria Beckham.


3. Miranda Kerr

Miranda Kerr, celebrul model Victoria's Secret, poarta o rochie foarte feminina semnata Victoria Beckham. Croiala care urmeaza linia corpului, talia accentuata si decolteul in V evidentiaza perfect formele modelului.


4. Beyonce

Victoria Beckham este cunoscuta pentru faptul ca lanseaza colectii de haine pentru femei foarte slabe, insa exista si mici exceptii, cum este aceasta rochie bleumarin care flateaza formele voluptoase ale cantaretei Beyonce.


5. Blake Lively

Una dintre cele mai hot actrite ale momentului, Blake Lively, este mare fana Victoria Beckham si ii poarta creatiile de fiecare data cand vrea sa aiba aparitii sexy pe covorul rosu. Iat-o pe Blake Lively intr-o rochie little black dress cu peplum si maneci trei sferturi, dintr-o colectie lansata anul trecut de Victoria Beckham.


6. Eva Longoria

Cele mai multe rochii semnate Victoria Beckham sunt albe, negre sau in nuante neutre, insa designerul s-a gandit ca nu ar fi rau sa includa in colectiile ei si rochii in nuante puternice. Eva Longoria arata senzational intr-o rochie tangerine creata de Victoria Beckham.



Sursa foto: posh24.com, elleuk.com, glamourmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare