Stil de vedeta

#vestimentatie Lupita Nyong'o # stil Lupita Nyong'o #stil feminin #stil de vedeta #stil vestimentar # Lupita Nyong'O

Stilata precum Lupita Nyong'o. Iata trucurile vestimentare ale actritei

Lupita Nyong'o, in varsta de 31 de ani, a fost desemnata in 2014 de revista "People" drept cea mai frumoasa femeie a anului. Nu doar calitatile innascute o ajuta pe actrita de origine kenyana, ci si stilul sau vestimentar aparte. Iata cateva dintre tinutele care au facut-o remarcata:

Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar obtinut pentru prestatia din "12 ani de sclavie" a adus-o in lumina reflectoarelor pe actrita de culoare Lupita Nyong'o. Rapid, tanara speranta a cinematografiei a devenit un fashion icon.

Sursa foto: vogue.com

Lupita s-a remarcat in special datorita stilul minimalist pe care l-a adoptat. La premiera filmului care a facut-o celebra, actrita a purtat o rochie alba din jerseu de matase, creatie Prada. Rochia alba pana in pamant, cu insertii aurii, surprinde exact stilul specific frumoasei actrite.

Feminin, retro si clasic in acelasi timp. Asta a reusit Lupita Nyong'o cu aceasta rochie purtata in decembrie anul trecut la Premiile Gotham. Ea a reusit sa ilature astfel cliseul potrivit caruia albul nu e pentru iarna, mai ales ca rochia superba a contrastat perfect cu pielea ciocolatie a actritei, dar si cu accentul de culoare dat de pantofi.

Anul trecut, la Globurile de Aur, Lupita Nyong'o s-a remarcat din nou intr-o rochie rosie cu capa, semnata Ralph Lauren. Poate ca nimic nu a atras mai mult atentia decat simplitatea rochiei. Practic, actrita a fost ovationata tocmai pentru curajul de a iesi la rampa cu o tinuta atat de diafana.

Si pentru ca am putea spune fara doar si poate ca Lupitei ii sta bine cu absolut orice culoare ar purta, iat-o si intr-o rochie bleu, cu un decolteu indraznet.

Actrita s-a adaptat perfect atmosferei degajate de la MTV Movie Awards, asa ca a imbracat o rochie foarte viu colorata semnata Chanel.

Dar sa nu crezi ca stilul minimalist, extrem de simplu, nu o caracterizeaza si in timpul liber. Iat-o, asadar, intr-o zi obisnuita: o pereche de jeansi skinny, un tricou alb simplu si o jacheta scurta din piele. Ce poate fi mai natural si mai sic de atat?

Sursa foto: teenvogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului