Stil de vedeta

#rochii #stil feminin #showbiz #simona patruleasa #tinute #vedete romania # stil de vedete

Stil de vedeta: Simona Patruleasa, eleganta si sexy chiar si la 40 de ani!

Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor de la Kanal D, este intotdeauna o aparitie stralucitoare. Desi are aproape 40 de ani, arata impecabil si, chiar daca este o fire destul de sobra, nu rateaza nicio ocazie sa isi arate formele voluptoase. Adopta, de obicei, tinute care ii pun in valoare feminitatea, dar si latura misterioasa, motiv pentru care a si ocupat prima pozitie in topul celor mai sexy femei din lume.

1. Diva sexy in negru

Evenimentele mondene sunt ocazia perfecta pentru ca vedetele sa straluceasca in lumina reflectoarelor si a blitzurilor fotografilor. Iar la fiecare aparitie, Simona Patruleasa face senzatie. De aceasta data, prezentatoarea TV a mizat pe o rochie lunga din catifea neagra, care ii sublinia perfect formele si care i-a pus in valoare latura misterioasa si sexy. Decolteul adanc, din dantela si paiete stralucitoare, i-a pus in valoare trupul, iar cerceii lungi, din pene, i-au conturat elegant linia gatului.

Citeste si: Look-uri de primavara inspirate de la vedete



2. Casual stralucitor

O alta tinuta in care Simona Patruleasa a stralucit la propriu a fost una de tip casual, ideala pentru un eveniment de zi. Simona a imbracat o pereche de pantaloni albi din matase, evazati, la care a asortat pentru un plus de rafinament un top auriu stralucitor. Tinuta i se potriveste de minune si, desi nu este extravaganta, ii pune in valoare feminitatea. Singura bijuterie cu care si-a accesorizat vestimentatia este un clutch auriu foarte elegant.

In cazul in care iti doresti sa porti o astfel de tinuta si la birou, inlocuieste topul auriu cu o bluza fina din matase, in nuante pastelate, precum piersica, roz pal sau chiar verde.



3. Aparitie cool

Un alt eveniment monden a surprins-o pe Simona Patruleasa intr-o tinuta foarte moderna. La o rochie de seara maro foarte eleganta, vedeta a adaugat o jacheta din piele. Contrastul indraznet dintre rochia vaporoasa si jacheta neagra din piele stil biker, la care vedeta a adaugat si un colier statement, a facut din aceasta tinuta una foarte sic.

Citeste si: Curele miraculoase de slabit ale vedetelor



4. Dantela, mereu eleganta

Fire conservatoare, Simona stie ca nu va da niciodata gres cu o rochie neagra din dantela. Rochia fara bretele, stransa bine pe talie, i-a dat un aer foarte feminin. Bijuteriile mov, discrete, i-au completat tinuta simpla, dar in acelasi timp extrem de eleganta.

Citeste si: Invata de la Laura Cosoi cum sa dai tinutelor un aer boem



Sursa foto: unica.ro, facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului