Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #adela popescu #showbiz #stil setimentar

Stil de vedeta: Invata sa te imbraci elegant si sic de la Adela Popescu

Cantareata si actrita Adela Popescu a fost mereu o prezenta stilata la majoritatea evenimentelor importante din lumea modena. Stilul sau este unul clasic, presarat uneori cu piese vestimentare indraznete, care pastreaza insa o eleganta uimitoare. Iata cateva tinute uimitoare purtate de Adela Popescu, din care te poti inspira:

1. Pantalonii evazati

Adela Popescu este un mare fan al pantalonilor evazati. Acestia se potrivesc stilului sau clasic si sunt usor de integrat atat la o tinuta casual, cat si la una eleganta. Adela Popescu imbina pantalonii din stofa evazati cu un pulover simplu si sparge monotonia negrului cu un cardigan in carouri marunte alb-negru. Pentru o eleganta desavarsita, Adela Popescu isi accesorizeaza tinuta cu o palarie neagra, fina, cu boruri largi. O tinuta perfecta si foarte eleganta pentru o zi ploioasa.

2. Salopetele

Adela Popescu este mereu in pas cu moda. Ea stie ca salopetele sunt un obiect vestimentar nemuritor si indispensabil unei adevarate fashioniste. Actrita a ales sa poarte una la un eveniment monden o salopeta simpla, rosu aprins, dintr-un material foarte fin. Look-ul sau este unul spectaculos, iar pantofii stilletto aurii ii completeaza perfect tinuta.

Citeste si: Inspira-te din look-ul romantic al actritei Charlize Theron

3. Dresurile groase

Dresurile groase pot transforma orice rochie de seara intr-una perfecta pentru zi. Adela Popescu cunoaste foarte bine si acest truc, iar rochia din dantela fina este purtata de actrita intr-o maniera foarte eleganta chiar si in timpul zilei.

4. Rochiile de seara

Adela Popescu este mereu o prezenta remarcabila la evenimentele de seara. Rochiile pe care le alege sunt uimitoare. Fie ca sunt in nuante neutre, pastelate, transparente, lungi sau scurte, Adela Popescu stie sa isi scoata in evidenta calitatile fizice orice rochie ar purta.

Citeste si: Inspira-te din cele mai sic aparitii ale vedetelor din 2014

In general, ea mizeaza pe negru in combinatii subtile de crem sau opteaza pentru culori aprinse precum rosu.

Albul este o alta culoare de care Adela Popescu este indragostita. Aceasta i se potriveste totodata foarte bine si cu look-ul sau angelic.



Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare