Stil de vedeta

#rihanna #stil de vedeta #showbiz #vedete extern

Stil de vedeta: Inspira-te din cele mai sic aparitii ale vedetelor din 2014

Desi este abia inceputul anului, s-au conturat deja tendintele de top in moda. Vedetele hollywoodiene sunt cele care dicteaza cele mai importante trenduri si ne arata ca ele oscileaza de la diafan si culori pastelate, la tinute masculine sau cu croiala geometrica.

Afla ce au purtat vedetele in luna ianuarie 2014 si inspira-te din stilul lor fabulos!

Croielile si imprimeurile geometrice

Rihanna a optat pentru aceasta tinuta cu ocazia unui brunch antemergator decernarii premiilor Grammy 2014. Fusta cu taietura asimetrica si decolteul adanc, in forma de V, ies in evidenta mai ales datorita imprimeurilor in dungi. Desi acestea sunt in trend inca de anul trecut, se mentin pe primele pozitii ale alegerilor unor designeri precum Altuzarra.

Citeste si: Invata sa te imbraci rafinat de la actrita Olivia Palermo

Costumul masculin

Brevetat de Coco Chanel inca din anii '20, deux-piece-ul cu pantaloni revine in top in acest an. Acesta se poarta in combinatie cu elemente feminine si sexy, cum sunt pantofii stiletto. Acest look este potrivit atat pentru o intalnire de afaceri, cat si pentru o seara festiva mai relaxata sau pentru evenimente care nu impun un dress code anume. Anne Hathaway a ales o varianta eleganta de la Viktor&Rolf, cu paiete pe reverul sacoului.

Citeste si: Explozie de culoare la Globurile de Aur. Iata cele mai spectaculoase tinute purtate de vedete

Culorile pastel si rochiile diafane

Desi nu este adepta tinutelor cuminti si delicate, Miley Cyrus a purtat aceasta rochie Calvin Klein la un eveniment din Los Angeles. Culorile pe care le-a ales sunt foarte feminine, iar jacheta si pantofii in aceeasi nuanta dau unitate tinutei. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa porti tinute uni, dar daca o faci, urmeaza-i exemplul si ai grija ca texturile sa fie cat mai diferite. Ea a combinat piele cu matase si cu blana, un melanj foarte apreciat de catre marii critici de moda.

Evergreen: rochia neagra

Imogen Poots a purtat aceasta tinuta la premiera filmului "Acel moment ciudat". Desi rochia neagra este o piesa indispensabila oricarei femei, in acest an se poarta accesorizata cu elemente exotice. Poti opta, asemenea actritei, pentru o pereche de pantofi cu animal print sau pentru accesorii in culori tari, cum ar fi orange, turcoaz, rosu. In privinta coafurii si a machiajului, la rochia neagra cele mai bune asocieri sunt cele clasice: coafuri lejere, neincarcate si machiajul pin-up al anilor '50.

Citeste si: Stil de vedeta: Invata sa te imbraci cu stil de la Victoria Beckham

Sursa foto: modalitik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului