Stil de vedeta

#machiaj #machiaj vedete #sfaturi machiaj #secrete machiaj

Secretele celebritatilor in machiaj: 5 trucuri pe care sa le imprumuti de la vedete

Daca trebuie sa participi la un eveniment si nu stii cum sa te machiezi, vedetele de la Hollywood te pot ajuta. Iata cateva dintre secretele celebritatilor in materie de makeup, de care poti sa te folosesti pentru alegerea machiajului perfect.


1. Buze rosii

Pentru un look surprinzator, incearca un ruj rosu ca al Rihannei pentru buzele tale. Exista cate o nuanta de ruj rosu pentru fiecare tip de ten. Astfel, daca ai tenul alb poti alege un rosu cu tenta albastra, pentru tenul alb-brun este potrivita nuanta caramizie, iar pentru pielea maslinie, rosul maroniu este alegerea perfecta. Contureaza buzele cu un creion, dupa care aplica rujul. Astfel, culoarea se va pastra mai mult timp pe buzele tale.


2. Machiajul Smoky

Machiajul Smoky este ideal pentru a reliefa culoarea ochilor tai. Actrita Jennifer Lawrence se pare ca stie acest lucru si nu se sfieste sa il arate. Pentru obtinerea acestui machiaj, aplica un fard de baza intr-o nuanta naturala de gri si contureaza sprancenele cu o nuanta de fard apropiata de culoarea lor. Traseaza un tus negru peste pleoapa si vei obtine efectul dorit.


3. Conturul ochilor

Contureaza ochii cu un dermatograf de culoare inchisa, precum actrita Viola Davis. Langa acest contur, aproape de gene, poti trasa o linie intr-o culoare puternica, pentru a obtine ochi perfect conturati si misteriosi.


4. Ten bronzat

Alege sa-ti impresionezi prietenii cu un ten bronzat, precum cel al actritei Minka Kelly. Foloseste o pudra cu doua nuante, mai inchisa decat tenul tau, si aplic-o incepand de la tample pentru a se uniformiza perfect pe fata ta. Foloseste blush-ul pentru a scoate in evidenta pometii si apoi aplica pudra iluminatoare pentru a da stralucire obrajilor tai.


5. Ochi de pisica

Acest tip de machiaj, ca al actritei Zoe Saldana, te ajuta sa ai un look seducator, care evidentiaza foarte bine privirea. Pentru realizarea acestui tip de machiaj foloseste un fard deschis la culoare pentru a colora atat pleoapa inferioara, cat si pe cea superioara. Dupa care, pentru a spori intensitatea machiajului, deseneaza o codita in coltul extern al pleoapei inferioare. Contureaza si pleoapa superioara, astfel incat cele doua linii sa se uneasca in exterior.



Sursa foto: corallista.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare