Stil de vedeta

# intretinere par #bulce #secrete vedete #coafuri #stil de vedeta #ingrijire par

Secrete de diva. Cum isi intretin buclele frumusetile mioritice

Toata lumea le invidiaza pentru parul superb, insa de cele mai multe ori podoaba capilara a vedetelor este supusa unor chinuri groaznice: coafari repetate si o multime de produse de styling le agreseaza parul. Cu toate acestea, au cateva secrete care le ajuta sa isi mentina parul sanatos si stralucitor.

Corina

Corina a facut o adevarata fixatie pentru un look cat mai natural cu putinta, motiv pentru care calca rar in saloanele de infrumusetare. Isi ingrijeste singura parul, pe care nu l-a mai vopsit de sase ani. Cine ar fi crezut asta?

Ei, bine, Corina a constatat pe propria piele sau, mai bine zis, pe propriul par, care sunt produsele care ii fac bine. "Imi tund parul cam de trei ori pe an, iar aranjatul il fac acasa. Il spal o data la doua zile si il port natural. Nu merg la coafor decat cu prilejul evenimentelor. In restul timpulul il usuc liber si nu-l intind cu peria sau cu placa", a declarat Corina pentru cancan.ro.

Pentru ca parul sau sa se aseze frumos, cantareata spune ca foloseste sampoane fara parabeni, iar pentru stralucire, uleiuri de cocos si de avocado.

Claudia Pavel

Sursa foto: cinemagia.ro

Pe Claudia Pavel natura a inzestrat-o cu un par superb, dar pentru care spune ca nu depune eforturi uriase pentru a-l ingriji. "Folosesc masti si sampoane speciale pentru parul cret. Mai mult decat atat, pentru par imi sunt foarte folositoare si mastile cu ulei de masline facute in casa", a povestit artista.

Doinita Oancea

Sursa foto: cancan.ro

Doinita Oancea a mostenit parul frumos, bogat si ondulat, de la mama sa. Si ea spune ca nu se coafeaza foarte des tocmai pentru ca este convinsa ca in felul acesta nu face decat sa agreseze firul de par. Isi spala parul de doua ori pe saptamana, ii taie varfurile o data pe luna si evita sa il coafeze cu placa de indreptat sau cu ondulatorul. Doinita spune ca atunci cand insa simte ca parul si-a pierdut stralucirea si a devenit mai aspru, foloseste un tratament de hidratare la indemana oricui: o masca cu ulei de masline.

Carmen Bruma

Sursa foto: nutritionistcluj.ro

Un par ondulat natural are si Carmen Bruma. Vedeta TV sustine ca a descoperit recent un tratament natural care a ajutat-o foarte mult in ingrijirea podoabei capilare: uleiul din seminte de canepa. Ea spune ca a ajuns sa il foloseasca o data pe saptamana, iar parul sau a devenit elastic si se aranjeaza aproape singur, fara sa aiba nevoie de instrumente de coafat sau de alte produse de styling.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului