Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #ruby #showbiz #stil ruby #tinute ruby

Ruby style: zglobiu, excentric, rebel

Intr-o vreme a fost asemanata cu Andra, apoi cu Giulia Anghelescu, cea care, de afltfel, ii este si buna prietena. Intr-un final, Ruby si-a definit stilul: e original, propriu si personal! Iata cateva dintre tinutele recente ale artistei si care ii definesc cel mai bine personalitatea zglobie!

Mereu iesita din tipare!

Sursa foto: spynews.ro

Ruby reuseste sa surprinda la fiecare aparitie publica, spargand barierele vestimentare cu tinutele ei. In urma cu cateva luni, la un eveniment muzical la care toate doamnele si domnisoarele purtau rochii elegante, de seara, Ruby a pasit pe covorul rosu intr-o costumatie alba din cap pana in picioare, mai exact pantaloni drepti cu talie inalta si un corset foarte transparent care lasa sa i se vada nu doar bustul bine facut, ci si multimea de tatuaje de pe piele.

Coafura usor neglijenta si pantofii cu talpa si toc inalt aduceau mai degraba cu imaginea unui star rock, decat cu o fata cuminte si romantica asa cum aparea Ruby in ultimul sau videoclip.

Citeste si:

Moda hippie a revenit. Moschino a reinventat-o

Iata cum poti sa ai sani frumosi si tonifiati

7 feluri in care poti purta incaltamintea sport cu fusta

 

Rochii ultra-sexy

Sursa foto: libertatea.ro

Arata bine, ce sa mai! Si o demonstreaza cu orice ocazie. Ca si atunci cand a imbracat aceasta rochie neagra mulata si cu un slit provocator, care a incins imaginatia prietenilor sai virtuali de pe Facebook. Mai ales ca rochia lasa coapsele la vedere, cu tot cu tatuaje.

Sursa foto: replicavedetelor.ro

Chiar daca este miniona, artista are atuurile ei. Mai exact, sani foarte frumosi si picioare bine structurate. Si atunci cum sa nu mizeze exact pe calitati. De aceea, de cele mai multe ori, rochiile sale sunt mulate, decoltate si cu slituri ametitoare. Iar culorile sale preferate sunt, de regula, negrul si albul.

Glam rock

Sursa foto: unica.ro

Anul trecut, la decernarea premiilor TV Mania, artista a purtat o rochita alba foarte scurta din dantela, peste care a pus o jacheta din piele. Contrastul dintre cele doua piese a aratat extraordinar. Accesoriile au fost si ele bine alese - o pereche de sandale cu multe curele si un clutch cu tinte.

Rochii cuminti

Sursa foto: 1music.ro

Dar Ruby nu e doar fata rea, ci si cuminte. Uneori! Iat-o imbracata intr-o rochita neagra, mulata. Rochia pana la baza gatului a fost pusa in valoare cu ajutorul unui colier statement auriu si mergea de minune cu buclele romantice pe care artista le-a afisat.

Street Style

Sursa foto: facebook.com

Si doar nu crede cineva ca atunci cand isi scoate cainele la plimbare Ruby iese din casa oricum! Iat-o intr-o pereche de jeansi skinny, cu genunchii dezveliti, dar si cu umarul plin de tatuaje pe afara. Pana si coafura usor neglijenta isi are rolul ei in poveste.

Sursa foto: replicavedetelor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare