Stil de vedeta

#vestimentatie #stil de vedeta #stil feminin #showbiz #raluca lazarut #tinute

Raluca Lazarut: "Sunt adepta feminitatii in vestimentatie". Inspira-te din tinutele ei cuminti!

Raluca Lazarut este una dintre cele mai frumoase stiriste de la noi. Indragostita de rochii si de pantofi, pe prezentatoarea TV o vezi rar imbracata in tinute casual. Insa oricum ar fi, eleganta si feminitatea sunt cuvintele care o definesc. Iata cateva dintre tinutele Ralucai:

Rochile nude

De departe, rochile nude par sa fie atuul ei. Are o silueta perfecta, asadar o avantajeaza de minune. Iat-o intr-o creatie stilata semnata Stephan Pelger.

La orice eveniment participa, fie in calitate de invitat, fie de prezentator, Raluca Lazarut impresioneaza cu look-ul sau elegant. La gala Fasion for Trees vedeta a purtat o rochie nude, cu umerii goi, sub semnatura designerului roman Maria Lucia Hohan. Tinuta i-a pus foarte bine in valoarea silueta perfecta.

Dovada ca ii plac tinutele sofisticate prin simplitatea lor este si rochia pe care Raluca a purtat-o la Elle Style Awards. Stirista a imbracat o superba creatie nude cu bust "bandaj" si fusta vaporoasa. Tinuta foarte simpla a fost accesorizata doar cu un clutch negru.

"Ma simt tare bine in rochii, fie ca aleg o rochie vaporoasa de vara, fie una clasica, de birou, fie rochia de piele, dreapta, fie rochia de cocktail sau cea lunga de seara, sunt adepta feminitatii in vestimentatie si, in ceea ce ma priveste, aleg in orice moment o rochie in defavoarea pantalonului", a spus recent vedeta.

Citeste si:

Scandal urias. O prezentatoare TV, acuzata ca a furat 100.000 de euro!

Andreea Balan a fugit in America! Uite ce face acolo blonda

Simplu si elegant

Iat-o pe prezentatoarea Kanal D din nou intr-o rochie simpla, bleumarin cu pantofi nude si un clutch auriu.

Dantela a fost si va ramane un atu al feminitatii. Asa ca iat-o pe Raluca intr-o rochie albastra din dantela, cu umerii goi, semnata Stephan Pelger.

Little black dress

Si pentru ca tot a venit vorba despre simplu, ce poate fi mai elegant si mai sexy in acelasi timp decat o rochie neagra? Little black dress face furori in orice sezon.

Stilul eco

Pe Raluca o vezi rar pe covorul rosu imbracata in pantaloni. Insa de aceasta data ea a participat la un eveniment de promovare a mersului pe bicicleta si cum ar fi putut sa se imbrace altfel!

Pantofii

"Da-i unei femei perechea potrivita de pantofi si va cuceri lumea" a spus Marilyn Monroe. Si, da!, marea slabiciune a Ralucai sunt chiar pantofii. "Cel mai mult am dat 1.200 de euro, deci 50 de milioane. Am dat banii astia si am renuntat la alte lucruri pe care trebuia sa le fac luna aia, inclusiv la rata la masina. Crede-ma ca nu i-am purtat de banii astia", a declarat ea pentru Kanal D.

Surse foto: raluca-lazarut.ro, belessa.ro, perfecte.ro, lachicboutique.ro, unica.ro, fpeople.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare