Stil de vedeta

#vedete costum de baie #vedete plaja #plaja #costum de baie

Nu stii ce costum de baie sa porti? 4 vedete si alegerile lor superbe

Vara este in toi si caldura ne goneste la piscine si la mare. Iar daca crezi ca a venit momentul pentru o schimbare in garderoba ta de plaja, te poti inspira de la vedete, alegand totodata costum de baie care te avantajeaza. 

1. Dana Rogoz

Vedeta a ales un costum de baie intreg, dar foarte sexy. Este potrivit pentru siluetele perfecte, altfel baretele ar scoate in evidenta niste rotunjimi inestetice. Alege o culoare care sa te scoata in evidenta, uni insa, si nu uita ca un astfel de costum inseamna sa nu stai prea mult expusa la soare. Asta in cazul in care nu vrei sa te bronzezi ca o zebra. Poti completa tinuta cu o camasa barbateasca si o palarie de soare in acelasi stil.

2. Elena Gheorghe

Un bust generos poate fi scos in evidenta cu un astfel de costum de baie. Daca te-ai bronzat deja macar putin, alege albul, ca si solista de la Mandinga. Costumul din doua piese este potrivit si celor care au mici imperfectiuni, deoarece snurul reglabil al slipului te va ajuta sa minimizezi scoaterea in evidenta a unui inceput de colacei. 

3. Loredana 

Loredana se reinventeaza mereu si da dovada de stil si eleganta. Are un trup perfect si stie sa si-l puna in valoare. Totusi, costumul intreg este perfect si pentru cele care au exagerat cu inghetata pe plaja, iar un imprimeu sau un model grafic inspirat te ajuta sa maschezi o talie prea groasa.

4. Alina Eremia 

Solista si actrita Alina Eremia arata superb si o stie foarte bine. Un costum de baie in doua piese, in culori vesele te va scoate in evidenta pe plaja. Sutienul fara bretele te ajuta sa te bronzezi uniform, dar atentie! Trebuie sa fie exact masura ta, altfel va aluneca atunci cand ti-e lumea mai draga. 

Te-ai decis? Ce costum de baie vei purta vara aceasta?

Foto: Facebook/Instagram, Danarogoz.one.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare